25 Квітня 2024, 01:20 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Видавництва [ Додати іншу організацію ]


Видавництво «Право»

«Організації» | Категорія: «Видавництва»
Харківська область
Місто: Харків
Адреса: вул. Чернишевська, 80а
Місткість локації: до 30 осіб

Тел.: (057) 716-45-53
E-mail: sales@pravo-izdat.com.ua
Сайт | Facebook
Рейтинг: 1.0
Кількість переглядів: 3084


Видавництво «Право» засноване Національною академією правових наук України згідно з Указом Президента НАПрН України від 1 квітня 1996 р. 

Видавництво «Право» здійснює підготовку та видання наукової, навчальної, довідкової літератури з правової тематики та забезпечує юридичною літературою навчальні заклади та наукові установи, правоохоронні та судові органи, а також практикуючих юристів, які працюють в установах і організаціях та на підприємствах різних форм власності. 

Творчий колектив

Творчий колектив видавництва «Право» Національної академії правових наук України готує і видає на високому науковому, літературному і поліграфічному рівні підручники, навчальні посібники для юридичних вищих навчальних закладів України, а також фахові збірники наукових праць. 

Видавництво «Право» видає літературу, в підготовці якої беруть участь провідні та найвідоміші юристи України, видатні діячі в галузі економіки та права, академіки та члени-кореспонденти НАПрН України та викладачі Національного університету «Юридичної академії України імені Ярослава Мудрого». 

Авторам

Ми з повагою ставимося до кожного автора, надаємо максимальну допомогу у роботі над рукописом на всіх етапах його підготовки до видання. 

Видавництво «Право» надає авторам послугу з реалізації книжкової продукції через торговельну мережу підприємств-партнерів та власні точки продажу. Пропонуємо послугу замовлення літератури за допомогою сайта видавництва. 

Запрошуємо авторів до співпраці.



Теги: Юридична академія України, Національна академія правових наук, Харків, видавництво, право, НАПрН України