26 Квітня 2024, 08:57 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Творчі спілки [ Додати іншу організацію ]


Клуб Поетів Чорноморки

«Організації» | Категорія: «Творчі спілки»
Одеська область
Місто: Одеса, смт Чорноморка
Адреса: вул. Проспект Свободи, 33

Тел.: 067 485 7856
E-mail: chernomorka.poetry.club@gmail.com
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 3293


Творче об'єднання «Клуб Поетів Чорноморки» - це вільна, незалежна платформа для розвитку молодих одеських авторів і музичних колективів. 

Робота організації веде відлік з грудня 2014 року, і за цей час прийняла на своїй сцені більше 60 авторів. Як поетів, так і прозаїків. 

Маємо хештег #клуб_поетов_черноморки (проект російськомовний, тому що складається з російськомовних уродженців Одеси, але багато участників україномовні) 

Ми створюємо рівні умови для всіх бажаючих розвиватися в напрямку літератури і музики (початківці і практикуючі літератори); вільні від тематичних вечорів; даємо можливість безкоштовно виступати і слухати; проводимо літературно-музикальні вечори щомісячно. Загалом, даємо можливість молоді по-перше: повірити в себе, а як наслідок - реалізуватися в мистецтві поезії. 

Участники спілки беруть участь у багатьох літературних заходах Одеси та області, зокрема у благодійному літературному одеському конкурсі «Б.Л.О.К.» (фіналісти і переможці-наші участники), всеукраїнському літературному фестивалі «Відродження поезії 2016», проекті аудіо-театру «Театр Ушей» (засновником є наш участник). Клуб Поетів Чорноморки також став лауреатом премії «Організація Року 2016» у одеському міському конкурсі «Творча молодь Одеси 2016».

Ми співпрацюємо з літературним журналом «White Phoenix», графічною-мистецькою студією «Miracle», чекаємо на друк віршів-переможців в альманасі фестивалю «Відродженя поезії» (згадано вище), і готуємося до виходу власної загальної збірки. 

Організатором та засновником організації є Гончарова Анна Ростиславівна (18 років, студентка 2-го курсу філологічного факультету ОНУ імені І.І. Мечникова). 

Загальна кількість участників - 60 осіб (постійно поповнюється). Заходи проходять на базі Будинку Культури Чорноморки. 

У планах - набуття організацією офіціального статусу та проведення конкурсів та майстер-класів з поетичної творчості за участі відомих письменників та філологів Одеси. 

Ми відкриті і готові до співпраці!




Теги: Анна Гончарова, WHITE PHOENIX, Miracle, Клуб Поетів Чорноморки, Будинок Культури Чорноморки, клуб, одеса