19 Березня 2024, 10:05 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Ініціативні групи [ Додати іншу організацію ]


Букінбеґ: піар. івенти. інтелект

«Організації» | Категорія: «Ініціативні групи»
Київська область
Місто: Київ
Адреса: вул. Костьольна, 9

E-mail: eretja@gmail.com
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 1587


Ми відважно беремося за стратегії, ґарантуємо силу та інтелектуальність тактичних кроків.

Як правило, працюємо з бізнесом, що бажає втілювати освітні, культурні проекти. Часто — КСВ-проекти чи нетипові, корисні для суспільства рекламні кампанії. Нашими партнерами також були і є громадські організації, люди-бренди, команди, що поширюють знання в офлайні чи просторами павутини.

Мантра команди: зробити кожен такий проект wow-проектом. І до позначки wow ми тягнемося завжди. Бо кожен невеликий проект містить ДНК компанії-партнера і наше ДНК також.

Ми працюємо на перетині піару та івентів. Сама подія, себто івент, не може бути нашим кінцевим продуктом. Ми ґарантуємо новизну, якість вражень, оригінальність підходу. Не боїмося запозичувати, та жахаємося бездумно копіювати. Бо саме якість вражень формує додаткову вартість.

БУКІНБЕҐ — місто колективної інтелектуальної праці. У нас диктатура таланту та майстерності. У кожному проекті, який ведемо, є індивідуальність, яка надихає. І ми її бережемо.

Ми постійно працюємо у хаосі ідей, сумнівів, несподіваних кроків наших партнерів, тому чітко тримаємося визначених нашою командою принципів. Зберігаємо спокій і… просуваємо високі стосунки. Завжди.

Піар — це політика. А вона має бути грамотною.

Кар’єра у БУКІНБЕҐ — це ланцюжок проектів, які перетинаються. У нас крос-функціональна команда, в якій ріст спеціаліста відбувається найшвидше. Ми культивуємо у собі пристрасть до оновлення, працюємо над особистим брендом у реальному та віртуальному житті.

Ніколи не звинувачуємо когось у невдачах. Розглядаємо, що можна було за тих самих обставин зробити краще, розумніше. І записуємо висновки у нашу внутрішню "Біблію проектного менеджменту”.

Ми не працюємо з нечесними людьми, з тими, хто не має звички тримати обіцянку та приходити вчасно. Себто з тими, хто часу нашого не цінує.

Щодо дедлайнів, то ми практикуємо редлайни. У такому разі наші партнери можуть нам довіряти навіть у дрібницях. А форс-мажори справді непомітні.

Наша політика у тому, щоб завжди зробити більше і здивувати.

Цінність нашого менеджменту у його інтелектуальності. Ми приваблюємо нові аудиторії до подій наших партнерів. Продаємо та подаємо їх ідеї красиво і смачно, під правильним соусом, якщо додати трохи гастро-естетики.

Тверду позицію на ринку може займати компанія, що має в основі своїй сильний дух, тому ми й прописали ці правила.

Будемо їх шліфувати з пристрастю. Якщо пощастить, і з вами.

БУКІНБЕҐ, відповідально




Теги: піар, букінбеґ, event, PR, івенти, bookinbag