19 Березня 2024, 05:29 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Ініціативні групи [ Додати іншу організацію ]


Мистецьке угрупування «ЛІД-9»

«Організації» | Категорія: «Ініціативні групи»
Львівська область
Місто: Львів
Адреса: вул. Фредра, 6
Місткість локації: 50-70 осіб

Тел.: +38 098 527 85 16
E-mail: lid9mu@gmail.com | Facebook
Рейтинг: 3.7
Кількість переглядів: 2190


«Лід-дев'ять» - вигаданий матеріал, описаний Куртом Воннегутом в романі «Колиска для кішки» це поліморфна модифікація води, більш стійка, ніж звичайний лід. при контакті з водою, що перебуває у рідкому стані, перетворює її на лід-дев'ять. 

«Лід-дев'ять» - мистецьке угрупування, утворене у львові купкою сумнівних особистостей. усе, чого ми торкаємось, перетворюється на "лід-дев'ять" (так, ми працюємо над нашою претензійністю).

Здебільшого займаємось організацією літературних вечорів наразі (серія вечорів-солянок 
«Літературне збіговисько» та серія вечорів з відбором найкращих авторів «Літературний квадрат», також зустрічі з письменниками та авторські сольні вечори (Андрей Адамовіч та Віталь Рижков, Олександр Ірванець, тощо.), готуємо в свою чергу, набагато цікавіші та амбіційніші проекти з оновлення та реструктуризації сучукрліту, що вже у скорому часі будуть представлені публіці. Товаришуємо з багатьма адекватними поетичними спільнотами, в т.ч. Література.RV (Рівне), ale (Луцьк), ЛСД (Миколаїв), NeoBeat (Львів).

Наразі проводимо вечори у двох локаціях: Ресторан «Грушевський Cinema&Jazz
» - серія вечорів «Літературний Квадрат» та Fredra61 - серія вечорів «Літературне збіговисько».

І, слава усім богам, ми маємо смак до літератури.

всім йоу.



Теги: сучукрлітр, Львів, сучукрліт, поезія, ско рик, лід-9