28 Березня 2024, 21:15 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Державні організації [ Додати іншу організацію ]


Бібліотечно-інформаційний центр Славутицької ЦБС

«Організації» | Категорія: «Державні організації»
Київська область
Місто: Славутич
Адреса: Московський квартал, 12
Місткість локації: 150-200 осіб

Тел.: (04579) 2-17-59 загальний
E-mail: info-zbic@ukr.net
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 2089


Бібліотека – це установа, що покликана сприяти розвитку всього суспільства та кожної особистості в ньому, вона займає значне місце в житті суспільства.

І бібліотеки Славутицької ЦБС знайшли саме ту, важливу нішу в житті свого міста, яка дала можливість нашим спеціалістам не тільки реалізовувати свої можливості в суспільно-політичному та культурному житті нашої громади, а й приймати активну участь в процесі становлення Славутича містом європейського рівня життя. Саме бібліотекарі Славутича, серед яких багато і творчих особистостей, справжніх фахівців, ініціаторів цікавих починань, роблять відчутний внесок в розвиток моральності, високих людських якостей кожного славутичанина.

На сьогоднішній день мережа бібліотек Славутицької ЦБС складається з чотирьох бібліотек:
  • Загальноміський бібліотечно-інформаційний центр – це центральна бібліотека ЦБС 
  • Бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва 
  • Бібліотека-філія №2 (при спеціалізованій медико-санітарній частині) 
  • Бібліотека-філія №3 (при Славутицькому міському ресурсному центрі) 
Робота колективу Славутицької ЦБС направлена перш за все на якнайбільш повне задоволення потреб наших жителів в художньому слові, літературі для самоосвіти та підвищенню свого професійного та інтелектуального рівня, в необхідності цікаво та з користю провести свій вільний час.

Окрім поглибленої індивідуальної роботи з читачами, наші спеціалісти особливу увагу приділяють і активним формам нашої роботи. Це: проведення конкурсів та авторських зустрічей, лекції та ігри з використанням художньої, науково-популярної літератури, електронних джерел та спеціальних фондів, різні інші методи масової роботи з читачем.




Теги: Славутич, бібліотека