02 Травня 2024, 12:31 | Реєстрація | Вхід
/ Книга перемоги | Поетичний конкурс та акція - 30 Червня 2024

Книга перемоги | Поетичний конкурс та акція

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Червня 2024 (Неділя)
Час: 00:00
Вартість: за умовами конкурсу
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 729


Хочете побачити своє прізвище на обкладинці Книги Перемоги? Чи може хочете мати у домашній бібліотеці новітню бібліографічну рідкість — єдиний примірник Книги Перемоги? 

Платформа «Антивидавництво» оголошує поетичний конкурс та акцію на підтримку ЗСУ. Участь у конкурсі  безкоштовна.

Історія: «Книга Перемоги» — 15-кілограмовий документ часів II Світової, що всуціль складався з нудних економічних розрахунків. Вона містила перелік та кількість матеріалів, зброї та техніки, потрібних США та Британії. 

Сучасність: Книга Перемоги — це колективна збірка віршів відомих поетів та молодих авторів, яка допоможе зібрати кошти на потреби українського війська у боротьбі з окупантами. 

Книга Перемоги — це 40 раніше неопублікованих віршів сорока українських поетів. 

Книга Перемоги — це тексти калібру 155 мм. Кожен із них не лише увійде в історію сучасної української літератури, а й принесе реальну користь ЗСУ. 

Книга Перемоги — це наклад в 1 унікальний примірник, який буде розіграно на сторінці акції у Фейсбук https://bit.ly/bookofvictory за донати на будь-який збір на ЗСУ 2 липня 2024 року.

Умови конкурсу для авторів: надсилайте один поетичний текст, який раніше ніде не публікувався, на knygaperemogy@gmail.com з обов’язковим вказанням теми «конкурс». 

Стиль та тематика необмежені, умова одна: вірш має бути калібру 155 мм. Це означає, що відбір буде дуже жорстким. Дедлайн — 30 червня 2024. 


3 коментарів

avatar
Доброго дня)
Дозвольте питання стосовно калібру - що саме мається на увазі? Розмір, кількість строф чи ритм?
avatar
По тому в умовах написано, що відбір буде жорстким. Тобто має бути дійсно вартісний вірш. Калібр 155 мм це стандарт НАТО)
avatar
Вірш обов'язково має бути саме про війну weep чи тема вільна? heart

Залишити коментар

avatar