01 Травня 2024, 09:32 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Євгенії Бєлорусець у The Naked Room - 28 Липня 2021

Презентація книжки Євгенії Бєлорусець у The Naked Room

Категорія: «Події»
Дата: 28 Липня 2021 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: The Naked Room
Адреса: вул. Рейтарська, 21
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 453


Нова книжка «Цикл лекцій про сучасне життя тварин» Євгенії Бєлорусець, письменниці та художниці, є колекцією літературних та фотографічних сюжетів, що оповідають про стосунки між сучасною людиною та твариною.

Презентація відбудеться у галереї The Naked Room 28.07, 19:30, за участі авторки, Євгенії Бєлорусець, Катерини Носко, видавчині Іст паблішн та Себастіана Кларка, видавця isolarii (Нью-Йорк).
Під час події відбуватиметься послідовний переклад. Вхід вільний.

«Цикл лекцій про сучасне життя тварин» присвячено непомітній, але надважливій революції у сфері захисту тварин, що в останні роки відбулася в Україні. Завдяки текстам і фотографіям Євгенія Бєлорусець проливає світло на трансформацію суспільства України, адже ставлення до тварин є маркером суспільних тенденцій та саморозуміння. Авторка робить видимою роботу багатьох ініціатив та активістів, що досі лишається підпільною та позбавленою належної уваги.

Книжку видано мовою оригіналу, російською, у видавництві Іст Паблішин у липні 2021 року. Вперше текст було опубліковано англійською мовою у видавництві isolarii (Нью-Йорк) під назвою Modern Animal місяцем раніше.

Презентація відбудеться у просторі The Naked Room, де наразі триває виставка Євгенії Бєлорусець під назвою «Живий куточок», куди увійшла частина фотографій, опублікованих у книзі.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar