27 Квітня 2024, 21:08 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Романа Воробйова «Гіркий берег літа» - 24 Лютого 2019

Презентація книги Романа Воробйова «Гіркий берег літа»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Лютого 2019 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 592


Книгарня «Є» запрошує на презентацію книги Романа Воробйова «Гіркий берег літа». Захід відбудеться 24 лютого. Початок – о 16.00. Учасники: Роман Воробйов.



«Гіркий Берег Літа» — перша повноцінна збірка збірка тернопільського поета та дизайнера Романа Воробйова, співпоховальника руху #тернопільска_поезія_мертва та повитухи «Сумної Вівці». Кожна сторінка цієї книги проілюстрована та складена унікально у відповідності до настрою та характеру вірша. Збірка була відзначенна 3-ою премією літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» та 2-ої премією літературного конкурсу «Гранослов» за 2017 рік.

«В цій книзі зібралося все, що подовгу лежить у кишенях та ниє під лопатками. Вона про бурштинових людей Волині та озерних жителів Тернополя, про те, як ти переживаєш на перших співбесідах і спокійно слухаєш новини про останні звільнення; про школи та університети, про порвані куртки на парканах та розлиті напої на паркеті. Про те, як з часом твої струни стають тятивами. Але в кінцевому етапі це все – лише спроба описати, що у тих найглибших морях на найтемніших ночах, в які ти можеш зануритися, в яких можеш прокинутися… що там завжди можна побачити свої власні маяки».


24 лютого, 16:00. Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх


0 коментарів

Залишити коментар

avatar