28 Березня 2024, 17:51 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч із Андрієм Любкою в Івано-Франківську - 1 Жовтня 2016

Зустріч із Андрієм Любкою в Івано-Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 01 Жовтня 2016 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 965


У суботу, 1 жовтняІвано-Франківська Книгарня «Є» запрошує зустрітися з культовим автором молодого покоління сучукрліту Андрієм Любкою. Початок – о 15:00. Модераторка – Аліна Олійник.

Андрій Любка — український поет, перекладач і есеїст. Автор збірок поезій «Вісім місяців шизофренії», «ТЕРОРИЗМ», «Сорок баксів плюс чайові», книжки прози «КІЛЕР. Збірка історій», книжки есеїв і колонок «Спати з жінками», роману «Карбід» та збірки оповідань «Кімната для печалі». Книжки перекладались польською та німецькою мовами. Окремі твори — англійською, німецькою, китайською, португальською, російською, чеською, польською, сербською, македонською, литовською, словацькою, румунською та турецькою мовами.

Учасник багатьох українських та міжнародних культурних заходів в Україні, Німеччині, Чехії, Польщі, Латвії, Литві… Перекладав вірші Бодана Задури та прозу репортажистки Лідії Осталовської. Лауреат українських та міжнародних премій, гість міжнародних резиденцій та куратор літературних фестивалів. Живе в Ужгороді.


Івано-Франківськ, Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar