26 Квітня 2024, 16:29 | Реєстрація | Вхід
/ СоціоParty від Тати Рівни в Музеї Уласа Самчука - 27 Жовтня 2018

СоціоParty від Тати Рівни в Музеї Уласа Самчука

Категорія: «Події»
Дата: 27 Жовтня 2018 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Літературний музей Уласа Самчука
Адреса: вул. Симона Петлюри, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 617


У суботу, 27 жовтня о 13:00 у Літературному музеї Уласа Самчука (вулиця Симона Петлюри, 17, Рівне) відбудеться презентація книги «СоціоParty» відомої молодої письменниці, лауреатки літературних премій Валер’яна Поліщука, Михайла Дубова, дипломантки міжнародного конкурсу «Молода Коронація-2018» Тати Рівни

Видання вийшло друком 2018 року у Письменницькій робітні «Оповідач» Рівненської обласної організації Національної спілки письменників України. Поетична книга «СоціоParty» є логічним продовженням творчого шляху письменниці, новим витоком у соціальній поезії, літературі, глибоко зануреній у соціум. 


Творчість Тати Рівни – вибух для творчої традиційності та класичності! Поезопроза завжди виграє – вона цікавіша, ніж просто вірш чи тексти есеїв. Важлива тема у тати – це соціальний стьоб! Своєрідний сучасний поетичний санскрит, який хочеться декодувати.
Це книга про сучасне суспільство з його проблемами та цинізмом, вибух емоцій, думок та переживань. Тематика, якої торкається у своїх творах Тата Рівна, актуальна завжди. В її творчості гармонійно поєднуються модернові експерименти, розлога епатажна оповідь та метафорика. Тексти збірки знаходяться на межі поезії та поезопрози, що є особливістю індивідуальної стилістики авторки. Її вірші - іронічні та гострі і, водночас, ніжні та прекрасні, надовго залишаються в пам’яті читача для роздумів.

Організатори: Рівненська обласна організація Національної спілки письменників України та літературний музей Уласа Самчука. 
Модератор: голова РО НСПУ Ірина Рачковська-Баковецька
На захід запрошені шанувальники творчості письменниці, відвідувачі музею та всі бажаючі. Вхід вільний. Аудиторія: +18


0 коментарів

Залишити коментар

avatar