06 Травня 2024, 02:07 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Знайомство з віммельбухами - 28 Квітня 2018

Дитяча субота: Знайомство з віммельбухами

Категорія: «Події»
Дата: 28 Квітня 2018 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 723


Книгарня «Є» запрошує дітей віком 4-7 років з батьками на знайомство з книжками- віммельбухами та творчою програмою «Вигадай історію».

Книжка-розглядалка – унікальний формат дитячої книги, адже в ній немає або майже немає слів, відповідно історію треба домислювати або вигадувати. Найменші можуть просто розглядати малюнки й намагатись впізнати й вивчити персонажів з неї, старші – створити свій художній світ. Книги-картинки стимулюють розвиток уяви, фантазії, візуальної пам’яті, усного мовлення.

В Україні останнім часом з’явилось чимало нових книг-картинок: віммельбухи видавництва «Artbooks» («Зоопарк», «Автовіммельбух», «На будівництві» тощо), серія «Що ховається у…» від «ВСЛ», книжки Річарда Скаррі від видавництва «Ранок» та багато інших.


Розповімо батькам про найтонші особливості книжок-картинок, секрети правильного їх читання і навчимо, як обрати свій, найкращий віммельбух. Малечу ж чекають веселі пошукові та творчі завдання, ігри. Головна ідея, яку закладають організатори у цей захід – радість спільного з дітьми дозвілля та пізнання.

Участь батьків у заході обов’язкова, адже завдання виконуватимемо родинними командами. 

Обов’язкова реєстрація за телефоном 066 424 47 68 (Наталя).
Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar