27 Квітня 2024, 01:05 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: ігра за книгою «День народження Білочки» - 3 Березня 2018

Дитяча субота: ігра за книгою «День народження Білочки»

Категорія: «Події»
Дата: 03 Березня 2018 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 1.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 995


Книгарня «Є» та «Майстерня дитячих свят «Смайлик» запрошують дітей 2-3 років з батьками (на 10:00) та дітей 4-6 років (на 12:00) на дитячу суботу – театралізовану ігрову програму за книгою Сільві Мішлен та Амандін Піу «День народження Білочки» (видавництво «Vivat»), яка відбудеться 3 березня. Початок – о 12.00.

День, коли казка оживає. Сьогодні День народження білочки Віолетти. Їй дуже цікаво, що ж заховано в тих яскравих пакуночках, які їй подарували? Хочете дізнатись? Тоді приєднуйтесь до нашої веселої команди лісових друзів. Деякі герої цієї історії заховались від маленьких читайликів, яким доведеться знайти їх якнайшвидше! Готові до випробувань?


Свою любов у дітей та батьків в усьому світі книга Сільві Мішлен та Амандін Піу «День народження Білочки» знайшла завдяки її багатьом складовим. Це неймовірно красива і проста історія про дружбу найпопулярнішої лісової героїні казок, і можливість вивчити лісових мешканців, розкішні ілюстрації та зрозумілий текст. Та головне –інтерактивність самої книги, адже усі відгадки — у таємних віконечках, які потрібно відшукати і перевірити.

Цього разу справжня Білочка та її друзі прийдуть до нашої Книгарні погратися з дітками. Неймовірні образи героїв цієї книги створила чарівники та чарівниці Майстерні дитячих свят «Смайлик» (майстриня Ольга Бідоленко) у рамках проекту «Катрусині казки», чим перетворюють читання казки у захопливу подорож. Маленьких учасників «Дитячої суботи» чекають веселі ігри, дотепні пошукові завдання і багато-багато сюрпризів!


Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar