18 Квітня 2024, 03:28 | Реєстрація | Вхід
/ 24-й Форум Видавців у Львові: Точка творення - 17 Вересня 2017

24-й Форум Видавців у Львові: Точка творення

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 17 Вересня 2017 (Неділя)
Час: 10:00
Вартість: за умовами фестивалю
Місто: Львів
Місце: Палац Мистецтв
Адреса: вул. Коперника, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2284


13-17 вересня у Львові пройде «Форум видавців у Львові: точка творення» – головна культурна подія в Україні, найбільший книжковий ярмарок і літературний фестиваль не лише  України, а й усієї Центрально-Східної Європи.

Основною метою цьогорічного фестивалю є створення платформи для комунікації, яка в майбутньому спричинить зародження абсолютно нових бачень. Пошук нових ідей є абсолютно зрозумілим в сучасному світовому контексті, бо нові візії ставали дзеркалом (і навіть рушієм) змін в суспільстві. Кожен з минулих етапів пропонував нові форми, сенси, дускурси, які ставали їхніми символами і спричиняв справжню революцію у змінах шаблонного сприйняття світу для сучасників.

Зміна історичного етапу є прогнозованою, спираючись на теорію історичного циклізму.Нашим завданням буде спробувати передбачити, що чекає на нас в майбутньому, з одного боку, а з іншого, зрозуміти час в якому ми живемо.


Основні події Форуму видавців: 24 Національний книжковий ярмарок і 12 міжнародний літературний фестиваль, церемонія вручення премії «Найкраща книжка Форуму», благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання», «Ніч поезії і музики», всього близько 1000 різних заходів

Іноземні гості: Філіп Сендс (Велика Британія), Генрі Марш (Велика Британія), Карл-Маркус Ґаус (Австрія), Пітер Х. Фогтдаль (Данія), Єелле Рюмер (Нідерланди), Ян Вагнер (Німеччина), Вітольд Шабловський (Польща), Зємовіт Щерек (Польща), Дубравка Угрешич (Хорватія, Нідерланди), Каталін Доріан Флореску (Швейцарія), Девід Саттер (США) та ще понад 50 авторів з 25 країн світу. 

Всього за 4 дні відбудеться близько 1000 різних заходів за участі понад 500 авторів, інтелектуалів, експертів.

На книжковому ярмарку, який  традиційно розташується у Палаці Мистецтв буде представлено 206 видавництв, ще 160 торгових наметів будуть розташовані у подвір’ї, а 75 наметів на пр. Свободи.

Заходи відбудуться у Палаці Мистецтв і в  понад 40 локаціях, як от: Палац Потоцьких, ресторани  холдингу емоцій FEST, паб «Купіца», Libraria speak easy bar, Перша Львівська Медіатека, Наукова бібліотека ЛНУ ім. І. Франка, Книгарня «Є», Мистецьке об'єднання «Дзига», Арт-простір «Щось цікаве», кав'ярня «Штука», кафе «Старі мури», готель «Леополіс», готель «Дністер»,  Львівська обласна бібліотека для юнацтва, Наукова бібліотека ЛНМУ ім. Данила Галицького, Науково-технічна бібліотека  Львівської політехніка, Львівська обласна бібліотека для дітей, музей  «Тюрма на Лонцького», Музей етнографії, Порохова веж), Центр міської історії, Перший академічний український театр для дітей та юнацтва, Communa, Готель «Жорж», Львівський історичний музей, Книгарня "Книжковий Лев" та інші.


13-17 вересня. Львів, вул. Коперника, 17. Вхід: за умовами фестивалю 
* безкоштовний вхід для категорій відвідувачів: особи з інвалідністю, діти до 16 років, воїни АТО
** безкоштовний вхід за попередньою реєстрацією (на сайті bookforum.ua з 14.08.2017): 
- для працівників навчальних закладів, бібліотек, музеїв, театрів 
- груп студентів (від 10 осіб) 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar