26 Квітня 2024, 09:50 | Реєстрація | Вхід
/ «Песиголовець» Олександра Завари у Вінниці - 20 Червня 2017

«Песиголовець» Олександра Завари у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 20 Червня 2017 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1006


Вінницька Книгарня «Є» та «Видавництво Жупанського» запрошують на презентацію роману-горору Олександра Завари «Песиголовець», що відбудеться 20 червня за участю автора. Початок – о 18.00. Модератор – Сергій Рибницький.

Письменник Юрко Побиван, чия популярність стрімко йде на спад, у пошуках нового приголомшливого сюжету навідується з родиною на Прикарпаття до таємничої Галявини вічної роси, де колись було поселення наших предків полян – там і досі побутують міфи про таємничих людей із головами псів. Одного з таких Юрко пам’ятає з дитячих років – це ікона Святого Христофора із зображенням чоловіка-песиголовця, бачена ним колись у храмі на Франківщині. Чим не сюжет для майбутнього бестселера? Утім, з творчої відпустки Побиван привозить не лише фотографії й нотатки для нової книги…

«Людський мозок має фільтр. Він обробляє усі сигнали ще до того, як вони стануть думками і ідеями. Це робиться для того, щоб уберегти свідомість від первісного зла, люті, що так само криється всередині нас. Та буває, що крізь нього все ж таки просочуються краплі того, що ми називаємо початковим інстинктом. Це справжнісіньке зло у найчистішій його формі. І тоді відбуваються усілякі цікаві речі…».

Олександр Завара – письменник і літературний оглядач з Мелітополя. Видав два романи: «IQ=FAQ» та «Ката Моргана», публікує рецензії на книжки на різних інтернет-порталах. Має вищу філологічну освіту.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar