29 Березня 2024, 00:56 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Олександра Завари «Песиголовець» - 28 Червня 2017

Презентація книжки Олександра Завари «Песиголовець»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Червня 2017 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 783


Київська Книгарня «Є» та «Видавництво Жупанського» запрошують на презентацію книжки Олександра Завари «Песиголовець», яка відбудеться 28 червня. Початок — о 18.30. Модератор — Олексій Жупанський.

Щоб утовкмачити людині щось справді важливе для неї і цінне, Вседержитель іноді обирає для цього доволі дивні, ба навіть невиправдано жорстокі методи. Так сталося з Ноєм і його родиною, так сталося з Трістаном та Ізольдою, так сталося з родинами Монтеккі і Капулетті. І байдуже, що всі вони більшою мірою є героями міфічними, аніж справжніми. Все одно, читаючи історії їхнього життя, кожен робить відповідні висновки і, можливо, намагається змінити щось у своєму, доки Богові не спало на думку перезавантажити його методом наслання трагічних і відверто садистських ситуацій.

«Дехто вважає, що письменники – це справжні маніяки. І якби вони не писали твори, то убивали б людей і заплутували справу таким чином, щоб вона стала схожою на гру», звіряється головний герой «Песиголовця», нового роману Олександра Завари, і, вочевидь, має на те досить вагомі підстави, бо сам уже давно розпочав свою власну письменницьку гру, кінець якої виявиться несподіваним навіть для нього самого.


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Тел.: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar