26 Квітня 2024, 19:22 | Реєстрація | Вхід
/ Курс Оксани Забужко «Стратегії сучасних письменників» - 16 Жовтня 2016

Курс Оксани Забужко «Стратегії сучасних письменників»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 16 Жовтня 2016 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: 400/500 грн.
Місто: Київ
Місце: уточнюється
Адреса: уточнюється
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1054


15-16 жовтня в Києві письменниця Оксана Забужко проведе авторський курс «Стратегії сучасних письменників». Одна з найбільш відомих українських літераторок поділиться досвідом писання, тенденціями в сучасній літературі та практичним порадами для авторів. 

Лекторка розкаже: 

  • сучасні європейській тенденції в літературному процесі – чому треба вчитися українським авторам;
  • принципи роботи над текстом (особливості письма в різних жанрах – художній літературі, нон-фікшн і публіцистиці); 
  • практичні інструменти письменника (на власному досвіді Оксани Забужко): сюжет і композиція, герої, мова і авторський стиль, робота з матеріалом тощо;
  • як це – бути письменником у 21 столітті: виклики і перспективи.
Тривалість курсу – 4 лекції. Програма буде корисна авторам художньої прози і нон-фікшн, поетам, сценаристам, журналістам, блогерам, копірайтерам, піарникам, а також усім, хто працює з текстами. Курс буде цікавий дослідникам літератури та усім, хто цікавиться творенням письма. 

© У візуальних матеріалах Курсу використано фотографії Нати Коваль

Оксана Забужко – письменниця, літературознавець, перекладачка, публіцистка і філософ. Авторка більше двадцяти книжок різних жанрів (поезія, проза, есеїстика, критичні студії). Кандидат філософських наук, старший науковий співробітник Інституту філософії НАН України. Багато викладала в Україні та США (Гарвардський, Пенсільванський, Пітсбурзький університети). Одна з найбільш відомих сучасних українських письменників у світі. Твори Забужко перекладено у понад двадцяти країнах, екранізовано, інсценовано, покладено на музику. Лауреат численних престижних премій і нагород, зокрема, найбільшої літературної премії Центральної та Східної Європи «Анґелус». 

Як взяти участь? 

Щоб стати слухачем курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету: https://goo.gl/v8xIH3 Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок. Вартість: до 7 жовтня включно – 400 грн; після 7 жовтня – 500 грн. У вартість входить: навчальна програма, кава-брейки, роздаткові матеріали. 


Дати і час: 15-16 жовтня (з 13:00 до 17:00)
Місце проведення: уточнюється
Контактна особа: Мар’яна Хемій (093-767-43-81, litosvita.org @ gmail.com) 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar