29 Березня 2024, 16:01 | Реєстрація | Вхід
/ Курс Оксани Забужко «Як писати прозу» - 20 Березня 2015

Курс Оксани Забужко «Як писати прозу»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 20 Березня 2015 (П'ятниця)
Час: 12:00
Вартість: 400 грн.
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9, корп. 9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1556


21-22 березня в Києві письменниця Оксана Забужко проведе авторський курс «Як писати прозу». Одна з найвідоміших українських письменниць сучасності поділиться зі слухачами досвідом написання прозових текстів і практичним інструментарієм письма. 

Реєстрація слухачів триває до 20 березня включно (реєстраційна анкета: http://goo.gl/qrXjBj). 

Учасники курсу дізнаються про принципи організації художньої прози та практичні аспекти роботи над текстом: як будувати сильний сюжет і композицію; де знаходити героїв, і як зробити персонажа «живим»; як художні деталі та описи впливають на текст; як працювати над мовою і власним стилем; як шукати матеріал для творів. 

Також Оксана Забужко розповість про особливості письма в різних прозових жанрах і сучасні європейській тенденції в художній прозі. 

Тривалість курсу – 8 годин. Програма буде цікава авторам, що пишуть або планують писати прозу, проте цілком може стати у нагоді й поетам. Також курс буде корисний дослідникам літератури та усім, хто цікавиться творенням письма. 



Довідка про авторку курсу: 

Оксана Забужко – письменниця, перекладачка, літературознавець, публіцист. Лауреатка багатьох міжнародних премій і нагород. Одна з найбільш відомих сучасних українських письменників у світі, твори якої перекладені 16 мовами світу. 


ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ? 

Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету: http://goo.gl/qrXjBj Прийом заявок триває до 20 березня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 400 грн (у вартість входить навчання, кава-брейки, роздаткові матеріали тощо). 

Детальніше про курс читайте за посиланням: http://facebook.com/events/661625050650645


Дата проведення: 21-22 березня (з 12:00 до 16:00)
Місце проведення: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9, корп. 9)
Контактна особа: Мар’яна Хемій (093-767-43-81, litosvita.org @ gmail.com) 

Організатор: Центр літературної освіти.
Організаційний партнер: Музей книги і друкарства України.
Інформаційні партнери: ART Ukraine, Платформа, Korydor, Буквоїд, Літературний портал "Litcentr", Читомо, ЛітАкцент, Друг читача, Арт-Вертеп.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar