05 Травня 2024, 17:00 | Реєстрація | Вхід
/ «Країна У, або Казки чужим дітям» Євгенії Сенік - 23 Травня 2016

«Країна У, або Казки чужим дітям» Євгенії Сенік

Категорія: «Події»
Дата: 23 Травня 2016 (Понеділок)
Час: 18:00
Місто: Рівне
Місце: Рівненська обласна бібліотека
Адреса: вул. Короленка, 6
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 993


Організація «Література.РВ» запрошує Вас на презентацію книжки «Країна У, або Казки чужим дітям» Євгенії Сенік. Зустріч відбудеться 23 травня у Рівненській обласній бібліотеці. Початок о 18:00. Вхід вільний.

Євгенія Сенік – молода письменниця, яка народилася в Луганську і зараз живе у Львові. Викладачка німецької мови та дописувачка журналу «Просто Неба». Дві попередні книги авторки – «Przepraszam, навчи мене мовчати» (2007 р.) та «Письмовий стіл» (2015 р.) – були надруковані у видавництві «Крок». У своїх творах приділяє багато уваги соціальним проблемам.

«Країна У, або казки чужим дітям» – третя книга письменниці, яка вийшла друком у видавництві «Книги - ХХІ». Роман написаний із власного досвіду, описує почуття людини, змушеної емігрувати. Це твір-співрозмовник, твір-щоденник, який є відкритим і запрошує читача пройти внутрішній шлях разом. У «Країні У…» Євгенія Сенік ставить риторичні питання, зміст яких розкриває протягом роману:
  • «Чи любить хтось свою країну більше за того, хто перебуває поза її межами?»
  • «Чи любить хтось свою дитину більше за того, хто змушений полишати її, а разом з нею своє серце й душу, заради її ж добробуту.»
  • «Чи змінилися ті часи, відколи створив своїпоеми Шевченко? Чи пішли кудись пани з її рідної землі?»

Євгенія Сенік презентує свою нову книгу в невеликому турі містами України. Вона вже встигла побувати у Львові, в Івано-Франківську, на мистецькому фестивалі «Ї» у Тернополі та у Чернівцях.

На презентації у Рівному можна буде почути, що сама письменниця розповідає про свою нову книгу, а також подискутувати з нею на важливі для сьогодення теми:
  • трудова еміграція: важка праця чи простір для відкриттів?
  • труднощі взаємодії різних менталітетів.
  • дім як дім: радість, що завжди з тобою.
Партнери у м. Рівне: Сайт новин Рівного «0362», «ЧаРівне.info», агентство новин «Erve.ua», «Читомо», Літературний портал «Litcentr», Time-cafe "Home", «Афіша розваг Рівного», ТРК «Ритм», «РадіоТрек».


Дата:  23 травня 2016 року. Час початку: 18:00
Місце зустрічі: Рівненська обласна бібліотека (вул. Короленка, 6)
Додаткова інформація: (098) 454 93 09 (Анна Невірковець)
Організатори заходу: МГО «Література.РВ»
Вхід вільний. Обов’язкова реєстрація за посиланням: goo.gl/f46Bva

Подія Вконтакті: vk.com/senik_rv


0 коментарів

Залишити коментар

avatar