19 Квітня 2024, 00:40 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Біла каплиця» Яреми Фридрака - 17 Березня 2016

Презентація книги «Біла каплиця» Яреми Фридрака

Категорія: «Події»
Дата: 17 Березня 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1123


17 березня у київській Книгарні «Є» пройде презентація книги «Біла каплиця» Яреми Фридрака. Ведучі заходу - Михайло Слабошпицький та Павло Щириця.

«Біла каплиця» – твір за межами класичного літературного жанру. Це і кінороман, і повість, і психологічний детектив, тут стикаються долі людей із полярними етичними, духовними та світоглядними цінностями. Система комуністичної деперсоналізації та ерзац-гуманізму безкарно нівечить долі кращих із них. Описані трагічні події відбуваються в галицькому містечку повоєнного часу, де хтось ритуально вбиває під класичну музику молодих жінок і розбиває священні хрести. Точиться запекла боротьба не на життя, а на смерть, боротьба двох світів – карального МГБ і національно-визвольного підпілля… 


Ярема Фридрак – літератор, журналіст, заслужений журналіст України (1983 р.). З 1965 р. – кореспондент, старший редактор, заступник головного редактора Українського радіо, головний редактор Українського телебачення, заступник голови держтелерадіо України, перший віце – президент Національної телерадіокомпанії України. Я. Фридрак очолював творчий колектив телерадіожурналістів з підготовки та проведення Всеукраїнського референдуму за Незалежність України.


17 березня. Початок о 18:00. Вхід: вільний. Тел. (044) 235 88 54
Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar