25 Квітня 2024, 12:32 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль «Artgnosis: new stage» - 13 Листопада 2015

Фестиваль «Artgnosis: new stage»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 13 Листопада 2015 (П'ятниця)
Час: 15:00
Вартість: 150/200 грн.
Місто: Вінниця
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2165


З 13 по 15 листопада у Вінниці вже вдруге відбудеться мистецький фестиваль «Artgnosis: new stage»Метою проекту є розширення культурного простору Вінниччини, завдяки залученню до нових літературних, музичних, театральних течій на арт-просторі України. «Artgnosis: new stage» - це своєрідна арт-терапія засобами мистецтва, яка допомагає пережити внутрішні та зовнішні переживання та поринути у світ сучасного мистецтва. 



На Вас  очікує насичена літературна, музична, театральна, документальна та візуальна платформи! Серед відомих імен літературної сцени Сергій Жадан, Юрко Іздрик, Іван Байдак, гостя з Польщі Анета Камінська, Заза Паулішвілі, Олексій Чупа, Павло Коробчук, Григорій Семенчук, Христя Венгринюк та інші. Цього року вулика увага на фестивалі приділяється молодим авторам, які ще маловідомі вінницькі публіці, але займають вагоме місце у сучасному літературному процесі. 

Музична сцена порадує вже відомими гуртами та виконавцями серед них "Жадан та Собаки в космосі», «Pianoboy», «Zapaska», «Drumтиатр», «Grisly Faye», Sasha Boole та Христина Халімонова. 

Поціновувачі театрального мистецтва також не будуть сумувати на фестивалі, адже до Вінниці приїздять два талановитих, але абсолютно різних львівських театри «Намір» (режисер Іра Задорожна) та «Другий склад» (режисер Єва Якубовська). До цього всього міксу додасться показ документальних короткометражок від об'єднання «ДОКУТОЛОКА» та своєрідна візуальна програма, яка має прямий зв'язок із літературою.

Безліч пізнавальних лекцій, презентації книг та проектів, поетичні марафони, музичні презентації, перфоманси і багато інших цікавих сюрпризів чекають на відвідувачів фестивалю. Організатори обіцяють цікавий і свіжий формат заходів та чудовий настрій! 

Програма фестивалю


13-15 листопада, м. Вінниця | Мистецький фестиваль «Artgnosis: new stage»

Вартість квитка на один фестивальний день - 150 гривень, на три фестивальні дні-200 гривень (ціна на перші 200 квитків). Квитки можна замовити у Ярослава (+380632513314) або безпосередньо придбати на локаціях фестивалю арт-пабі «BEEF EATER» та арт-кафе «The Factory». 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar