24 Квітня 2024, 16:09 | Реєстрація | Вхід
/ «Artgnosis» | Конкурс «Молода поезія» - 15 Березня 2015

«Artgnosis» | Конкурс «Молода поезія»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 15 Березня 2015 (Неділя)
Час: 01:00
Місто: Вінниця
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2722


Мистецький фестиваль «Artgnosis-2015» оголошує конкурсний відбір учасників Конкурсу «Молода поезія»



Ти - поет чи поетка? 
Ти хочеш розбурхати свій квітень? 
Почитати на одній сцені з Іздриком, Бабкіною, Лівіним, Любкою, Коробчуком, Боденчуком і багатьма іншими відомими поетами? Пірнути з головою у атмосферу музичного мистецького арт-пабу «Beef-Eater»? 

Заповнюй заявку і welcome to Vinnytsya ^-^

Прийом заявок триває до 15 березня. Саме тоді ми назвемо п'ятірку везунчиків, які запалять квітневий фестиваль своїм поетичним ентузіазмом.



Мистецький фестиваль «Artgnosis» - вінницький арт-проект, проведення якого спрямоване на залучення до культурного життя міста все більшої аудиторії слухачів та митців. «Artgnosis» - це вибухове поєднання одних із найяскравіших представників сучасної української літератури, музики та театру. Фестиваль проходитиме у Вінниці 3-5 квітня в арт-пабі «Beef Eater» та інших локаціях міста.

Учасники фестивалю молоді, топові українські музиканти, поети, письменники та актори. Метою проекту є розширення культурного простору Вінниччини, завдяки залученню до нових літературних, музичних та театральних течій на арт-просторі України. 

«Artgnosis» - це своєрідна арт-терапія засобами мистецтва, яка допомагає пережити внутрішні та зовнішні переживання та поринути у світ сучасного мистецтва.
Мистецький фестиваль стане цікавою подією не лише для жителів міста, але й для гостей з інших міст та зможе розкрити самобутню та сучасну архітектуру Вінниці.


Фестиваль «Artgnosis-2015» у Facebook: http://facebook.com/groups/1534328333498883/
Група Фестивалю Вконтакті: http://vk.com/artgnosis_vin


0 коментарів

Залишити коментар

avatar