28 Березня 2024, 21:23 | Реєстрація | Вхід
/ У Київ їде британський поет Піт Бірдер - 24 Жовтня 2015

 У Київ їде британський поет Піт Бірдер

Категорія: «Події»
Дата: 24 Жовтня 2015 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: Хармс
Адреса: вул. Володимирська, 45а
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2574


До Києва із виступом та майстер-класом їде британський поет, слемер, викладач й бітбоксер Піт Бірдер (Peter Bearder)!

Влітку, за підтримки Arts Council England та British Council, стартував міжнародний проект Пітера з розвитку «spoken word» у світі. Із читаннями та майстер-класами Пітер вирушив у мандри чотирма країнами, серед яких: Німеччина (за співпраці з POETRY MEETS Hip Hop), Нідерланди (партнер - Poetry Circle Nowhere), Україна (партнер Litcentr) та Великобританія (Lyrix Organix and Pangea Poetry). 

В Києві Пітер (він же - Мr The Temp) проведе майстер-клас «Poetry Performance Surgery» та влаштує у Бочці справжнє поетичне шоу в рамках проекту «Kyiv.Cool Open Mic Night».



22 жовтня (чт) | 20:00 | Вхід: вільний

Паб "Бочка", вул. Верхний вал, 22

Kyiv.Cool Open Mic Night with Peter Bearder at Bochka
На гостей події очікує живий та цікавий вечір, сповнений поезії, музики та веселощів) Й, за традицією «Kyiv.Cool Open Mic Night», вийти на сцену зможе кожен охочій! Це 100% безкоштовно і весело, тож беріть із собою й друзів :) Ми шукаємо нові таланти !

24 жовтня (сб) | 15:00 | Вхід: 50 грн.

Клуб «Хармс», вул. Володимирська, 45а

Майстер-клас Poetry Performance Surgery
або «Перо і скальпель: відточуємо майстерність поетичного виступу».
Майстер-клас із поетичного перформансу від колишнього чемпіона Британського національного поетичного слему Піта Бірдера. Як перенести свій текст зі сторінки в аудиторію? Освоюємо нові техніки, отримуємо практичні поради та отримуємо фідбек від Пітера. Воркшоп допоможе вам більш ефективно розігріватися, використовувати пластичні засоби та мову жестів, модулювати голос, долати нервове напруження, запам'ятовувати текст та працювати з мікрофоном. Приносьте свої готові тексти (будь-якою мовою) - або ж пишіть їх просто на майстер-класі!

Обов’язкова реєстрація: http://goo.gl/forms/oji9fD8u3v Прийом заявок триває до 23 жовтня (включно). Увага, кількість місць обмежена! Мова майстер-класу: англійська. Бажане базове знання англійської мови.



Піт Бірдер/Peter Bearder 
(BA, MA P, DF)
поет, педагог, артист, виконавець біт-боксу і музики на цикличной педалі

Ділив сцену зі Стюартом Лі і Біллом Бейлі, а також виступає разом з цирковим ансамблем Slamboree. У 2014 році Пітер гастролював Великобританією з сольним туром «Pete (the Temp) vs Climate Change». В останні роки - активно співпрацює з British Council та був відзначений BBC Radio 4, World Service і Newsnight.

Піт також є одним з перших шести поетів, які професійно працювали в школі викладачами Poetry Spoken Word. Більше інформації за посиланням: http://spokenwordeducators.org/

Зараз Бірдер займається розвитком Indiefeed Performace Poetry (Великобританія), одного з найбільших онлайн-архівів аудіопоезіі у світі.

Нагороди: Hammer & Tongue National Slam Champion (2009), BBC Radio 4 South of England Slam Winner (2009). Сайт Пітера: http://petethetemp.co.uk/about-pete/




1 коментарів

avatar
фото з майстер-класу: https://www.facebook.com/media....&type=3

Залишити коментар

avatar