27 Квітня 2024, 02:53 | Реєстрація | Вхід
/ «Адские Сказки» Олександра Гальпера - 19 Червня 2015

«Адские Сказки» Олександра Гальпера

Категорія: «Події»
Дата: 19 Червня 2015 (П'ятниця)
Час: 20:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Довженко книги.кава.кіно»
Адреса: вул. Воровського, 43а
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 874


19 червня у столичній книгарні «ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно.» відбудеться творчий вечір поета та актора Олександра Гальпера (Нью-Йорк).

Олександр Гальпер народився і виріс на Нивках. Навчався у Київському Технікумі Міського Електротранспорту. Емігрував із родиною до Америки у 1989 році у вісімнадцятирічному віці. Закінчив літературний факультет Бруклін-коледжу.

Вірші та оповідання публікувалися в американських та російських журналах. Переклади англійською, німецькою та французьскою мовами. У його творчості переплетені гумор, метафізика та політика. У 2011 році був депортований з Англії за читання віршів без відповідних документів. Знімається у некомерційному кіно. 

Цього року в Берліні у видавництві «Пропелер» побачила світ нова збірка віршів Олександра під назвою «Адские Сказки», трьома мовами. Презентація збірки відбудеться 19-го червня (пт) о 19:00 у «Довженко книги.кава.кіно» 


«… російський абсурд Хармса і французький - Арто, Беккета. До цих різновидів абсурду я додав свій - єврейсько-емігрантським-анархістський. Ну і, природньо, гумор, без якого взагалі нікуди! Мене дивує, що одні в мені бачать ніжного лірика, інші - вульгарного панка, треті - громадянина, а четверті - гумориста»
Олександр Гальпер

19 червня. Початок о 19:00. Вхід: вільний.
м. Київ, Книгарня «Довженко книги.кава.кіно», вул. Воровського, 43а 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar