27 Квітня 2024, 00:42 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс від Міжнародного ПЕН-клубу «New Voices» - 20 Травня 2015

Конкурс від Міжнародного ПЕН-клубу «New Voices»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 20 Травня 2015 (Середа)
Час: 13:00
Місто: Світ
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3118


Український центр Міжнародного ПЕН-клубу запрошує молодих літераторів подавати свої твори на здобуття нагороди Міжнародного ПЕН «Нові голоси» («New Voices»). Грошова частина нагороди – $1000.

До конкурсу допускаються письменники всіх країн світу віком від 18 до 30 років, які ще не опублікували окремих книжок і які працюють у жанрах: проза, поезія, есеїстика та репортаж. Оригінали творів повинні супроводжуватися перекладом на одну з трьох робочих мов Міжнародного ПЕН-клубу – англійську, французьку або іспанську. Обсяг пропонованих творів не повинен перевищувати 4000 слів для прози і 2500 слів для поезії. Твори рецензуються анонімно. Інформація про автора, включно з прізвищем, подається на окремому аркуші. 


Український центр Міжнародного ПЕН-клубу (як і всі інші національні центри) проводить попередній добір претендентів і пропонує на розгляд Міжнародного ПЕН лише двох кандидатів. До розгляду приймаються твори як українською мовою, так і мовами меншин. Термін подачі творів – до 20 травня 2015 року. Матеріали надсилати на адресу: riabchuk@email.com – з поміткою New Voices у назві листа. 

Ні український, ні Міжнародний ПЕН не рецензують творів, не коментують своїх рішень і не приймають жодних скарг з приводу оцінювання, а лише інформують претендентів про результати.


Сторінка Конкурсу на сайті Міжнародного ПЕН-клубу: 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar