17 Квітня 2024, 02:24 | Реєстрація | Вхід
/ Стартував конкурс короткої прози «Їздець-2015» - 16 Січня 2015

Стартував конкурс короткої прози «Їздець-2015»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 16 Січня 2015 (П'ятниця)
Час: 00:00
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2824



В Україні повно міст, містечок, сіл, костелів, цвинтарів, вулиць, будинків, скульптур, музеїв, заповідників та іншої краси, що загинається без нашої уваги. Ми подорожуємо за кордон, але часто не знаємо про цікавинки у парі годин їзди від власних домівок. Настав час це виправити.



«Їздець» - це порадник для туристів і збірник короткої прози водночас. У нашій команді є кілька письменників, чиї імена ми відкриємо трохи згодом. Але ми вирішили поєднати приємне з корисним і відкривати не лише нові місця, а й нових авторів. Якщо ви так само любите подорожувати і відчуваєте в собі літературний хист – запрошуємо до участі у Конкурсі короткої прози «Їздець-2015».



На конкурс приймаються твори малої прозової форми (оповідання, новела, гумореска), тематично пов’язані з містом, селом, цвинтарем, фабрикою, музеєм тощо, про які ви хочете розповісти. 

Обсяг – не більше 10 тисяч знаків з пробілами. 

Мова творів – українська.

Географія – вся Україна, включно з Луганщиною, Донеччиною та Кримом.

Перевага віддаватиметься творам, події яких відбуваються в обраному вами населеному пункті. Бажано, щоб герої відображали соціальні, культурні, мовні економічні та політичні реалії цього села чи міста. Якщо ви пишете не про населений пункт, а про цікаву місцину чи об’єкт – зробіть їх одним із героїв твору. Так би мовити, Гюго і Нотр-Дам де Парі в мініатюрі.

Текст має викликати бажання хоч краєм ока побачити те, про що ви пишете. У той же час твір має бути цікавим сам по собі, безвідносно до того, що він стане частиною путівника.

Гумор – це наше все. Втім, якщо ви напишете епічну трагедію з елементами еротики і горору, ми не проти. 

Дедлайн – 15 січня 2015 року. 

Надсилайте ваші твори на адресу yizdetz@gmail.com. У темі листа зазначте «Конкурс». 

Текст має бути набраний шрифтом Times New Roman, кегль 12-14. До твору просимо додати ваше фото розміром не менше 1 Мб та коротку розповідь про себе: звідки ви, чим займаєтесь і цікавитесь. 

Найкращі твори увійдуть до літературного путівника «Їздець», що планується до публікації у видавництві «Електрокнига». 


Новини конкурсу у Facebook: http://facebook.com/yizdetz/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar