28 Березня 2024, 19:43 | Реєстрація | Вхід
/ Збірка Світлани Богдан «Той, Хто бачить мене» - 7 Квітня 2015

Збірка Світлани Богдан «Той, Хто бачить мене»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Квітня 2015 (Вівторок)
Час: 18:30
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Смолоскип»
Адреса: вул. Межигірська, 21
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1330


7 квітня (вівторок) о 18:30 у книгарні «Смолоскип» (вул. Межигірська, 21) відбудеться презентація поетичної збірки Світлани Богдан «Той, Хто бачить мене», що побачила світ у видавництві «Електрокнига» у березні 2015 року.



«Той, Хто бачить мене» - друга поетична збірка авторки. Розмови з силами добрими й злими, пророкування кінця світу і пришестя богів, смирення, різкість і непевність наповнюють цю книжку, назва якої – описове означення Бога. Від міфологізації буденності – до глибокої від неї втоми. Міське життя у збірці змальовано у всіх своїх етапах повного річного чотирисезонного кола, яке для людини міста означає передовсім чергування почуттів, думок, надій. Від зими – і до осені. І все це було би дещо меланхолійно, якби не клен! Той самий клен, чиї підняті догори руки означають перехід на інший рівень бачення…


Почесні гості презентації – Антон Санченко, Галина Ткачук, Софія Атлантова, Олена Максименко та ін. Модератор – Олаф Клеменсен.
У програмі – пісні на слова авторки від Сергія Богдана та виступ поетично-музичної формації «СЕ-БО СВІТ». Бонус – смаколики для гостей :).


Світлана Богдан - поетеса, перекладачка, журналіст. Народилася 1985 року у Києві. Одержала диплом філолога у Національному університеті «Києво-Могилянська академія». Працювала у Національній бібліотеці України ім. В. І. Вернадського та як перекладач. Літературно-критичні статті друкувалися в журналах «Золота доба», «Українське мистецтво» та в газеті «Хрещатик», а також на сайтах «Інша література» і «ЛітАкцент».


7 квітня. Початок о 18:30. Вхід: вільний.
Київ, Книгарня «Смолоскип», вул. Межигірська, 21


0 коментарів

Залишити коментар

avatar