18 Жовтня 2024, 11:29 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс «Сила слова, сила духу» - 10 Листопада 2024

Літературний конкурс «Сила слова, сила духу»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 10 Листопада 2024 (Неділя)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 228


Радіо Борзна та газета «Вісті Борзнянщини» оголошують літературний конкурс «Сила слова, сила духу», присвячений Дню Гідності та Свободи.

До участі в конкурсі запрошуються автори, чиє життя або творчість пов'язані із Борзнянщиною. Найкращі твори будуть опубліковані в газеті та звучатимуть на радіо, а у переможців візьмуть інтерв'ю.

У творах має висвітлюватися патріотизм, мужність, честь, боротьба українського народу під час важливих для української держави подій ХХІ століття та/або зображується любов до України і цінність Батьківщини. На конкурс приймаються тільки індивідуальні твори українською мовою.

Термін прийому творів: 10 жовтня - 10 листопада
Номінації:
  • оповідання (до 7500 знаків)
  • казка (до 5000 знаків)
  • поезія (до 28 рядків).
Оформлення творів: шрифт TimesNewRoman, 14 кегль, міжрядковий інтервал - 1. Без ілюстрацій та додаткового оформлення. Файли повинні називатися у вигляді "Прізвище автора/Псевдонім. Назва твору". Наприклад, "Шевченко. Мені тринадцятий минало" або "Леся Українка. Лісова пісня".

Відправляти на електронну пошту konkurs.borzna@gmail.com. У темі листа вказувати номінацію.

У тілі листа зазначати такі дані: прізвище, ім'я, по-батькові (або псевдонім), вік, населений пункт (місце проживання), місце навчання або роботи, посада, контактний телефон (за наявності - вайбер).

Детальніше - в Положенні про конкурс за посиланням:


0 коментарів

Залишити коментар

avatar