19 Вересня 2024, 04:14 | Реєстрація | Вхід
/ Open call оповідань про Різдво для дітей від БО «Файно» - 2 Вересня 2024

Open call оповідань про Різдво для дітей від БО «Файно»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 02 Вересня 2024 (Понеділок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Світ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 354


Неприбуткова благодійна організація "Файно" шукає письменників і письменниць, які разом із нами допоможуть створити магічну атмосферу Різдва для маленьких переселенців у Данії віком від 9 до 14 років. 
 
Ідея доволі проста. Замість шоколадних адвенткалендарів на кожен день, ми хочемо запропонувати дітлахам цікаву і захопливу історію в аудіоформаті, яку вони могли б відкривати для себе поступово протягом усього грудня. Кожного дня з 1 по 24 грудня для них буде відкриватися доступ до нового розділу різдвяної історії, поступово занурюючи дітей у фантастичний і казковий вир свята. У нас є аудіостудія для запису і волонтери з професійно поставленими голосами, але нам бракує майстра слова, який би створив для нашого проєкту різдвяну історію. 
 
Вимоги до різдвяної історії

Розповідь має складатися з 24 розділів (це загалом приблизно 70-100 сторінок формату А4) або 4 великих розділів (40-60 сторінок формату А4). 
 
На основі кожного розділу буде записано аудіосерію, яка буде використана як адвент-календар. 
 
Твір повинен дарувати дітям радість та відчуття пригод, бути їм близьким, кумедним і неперевантаженим. Історія має відволікати від сірих буднів та давати зрозуміти важливість сім'ї. 
 
Хто може брати участь? 

Брати участь можуть усі бажаючі, незалежно від досвіду чи місця проживання. 
 
Дедлайн: 2 вересня
Оголошення результату відбору відбудеться 9 вересня. 
 
Особливі умови: 

Адвенткалендар буде частиною збору для ЗСУ. Наразі у організаторів відкрито декілька зборів на потреби окремих бригад, які подали нам запит.
 
Участь у проєкті є волонтерською і не фінансується. Долучаючись до проєкту, ви станете частиною різдвяного дива, а також познайомитесь із новою аудиторією та зробите свій внесок у допомогу збору для військових. 
 
Якщо вас цікавить діяльність нашої організації, ви можете дізнатися більше на сторінці у Facebook.

Також організатори відповідають на повідомлення в Facebook або на електронну пошту: fainodk@gmail.com 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar