19 Вересня 2024, 04:01 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс фентезійних оповідань «Приховане Поборисфення» - 18 Серпня 2024

Конкурс фентезійних оповідань «Приховане Поборисфення»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 18 Серпня 2024 (Неділя)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Місце: Україна
Адреса: https://litarenka.forumotion.me/t10-topic#56
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: Litarenka
Кількість переглядів: 975


До уваги українських сучасних авторів 
Пропонується конкурс різножанрових оповідань з подальшим спільнокоштним самвидавним друком збірки цих оповідок - "Приховане Поборисфення" https://litarenka.forumotion.me/t34-topic#58

Умови конкурсу: 

1. Обов'язковий об'єм оповідання: від 10 до 15 тисяч символів з прогалинами
2. Обов'язкове місце дії - існуючі чи вигадані території Канівщини й Переяславщини (зазначено на мапі червоним, але краще буде якщо оповідка буде дотичною до місць у синій зоні) 
3. Обов'язкові жанри - відсутні. Можете писати в якому завгодно жанрі, хоча хотілося би бачити твори з якимись фантастичними допущеннями. 
4. Оповідання має бути унікальним (опублікованим уперше); 
5. Можна подати лише одне оповідання. 
6. Формально розкривати своє авторство заборонено (але при цьому сам факт участі в конкурсі та поширення його творів серед потенційних читачів вітається). 
7. Організатор конкурсу може відмовити автору на будь-якому етапі проведення конкурсу. 
8. Надсилаючи матеріали для участі в конкурсі, Ви погоджуєтесь на його умови, а також на можливі зміни, які можуть виникнути через надто велику чи надто малу кількість учасників. 
9. Мова конкурсних творів - українська. Будь-яке толерування ворога є заборонене.
   
Для участі в конкурсі необхідно: 

1. Зареєструватися на форумі й подати на поштову скриньку lit.arenka.me@gmail.com до 18 серпня 2024 року унікальне оповідання визначеного розміру на визначеній території, вказавши нікнейм на сайті litarenka.forumotion.me , прізвище та ім'я автора та/або псевдонім, а також актуальний додатковий метод зв'язку (мобільний телефон, телеграм, інстаграм, тощо), + один-два основних жанри. 
2. (Бажано) поширити інформацію про конкурс серед своєї читацької авдиторії, аби вона могла оцінити Вашу та інші оповідки на першому етапі конкурсу; 
3. Оцінити роботи усіх своїх колег у коментарях до їхніх творів до 31 серпня
  
Етапність проведення конкурсу: 

1. Твір, який відповідає обов'язковим вимогам, публікується на сайті Літареньки; 
2. Автори читають усі (!) твори й надають їм 5, 10, 15, 20, 25 чи 30 балів, аргументуючи своє рішення хоча б декількома реченнями в коментарях. Ця умова є необхідною для подальшої участі в конкурсній збірці. Самі автори можуть відповідати на критику в гостьовому режимі, лишаючись при цьому анонімними, інші ж учасники голосують і коментують відкрито. Також, задля збереження анонімності авторів, рекомендується оцінити і власний твір також (на конкурсний бал вона впливати не буде). 
3. Усі оцінки підсумовуються, і на початку вересня визначаються переможці. 

Нагороди: 

1. Перше місце отримає право на отримання 5 додаткових примірників збірки та озвучку від Рудої Книгарні
2. Друге та третє місця отримують або 2 томи паперового топчика нумер 4 або 2 додаткових примірника збірки та озвучку від Додо Читає або Книгоманії (вибір лишається за тим хто посяде 2 місце). 
3. Усі учасники хто виконав обов'язкові умови читання й коментування, отримають право опублікуватися в збірці на умовах спільнокошту. Збірка буде з м'якою обкладинкою, повнокольоровою (тож бажаним буде надання візуалу для оповідки). 
4. Організатор, беручи на себе обтяження з організації конкурсу та підготовки матеріалів до друку, отримує 10 додаткових примірників збірки. Оповідання від організаторів є бонусними й не беруть участі в оцінюванні, тож на призові місця не претендують. 
5. Усі учасники отримають спеціальні відзнаки у профілі про участь у конкурсі


0 коментарів

Залишити коментар

avatar