29 Квітня 2024, 16:30 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-курс «Есе для початківців» до книги «Жанр Есе» - 11 Березня 2024

Онлайн-курс «Есе для початківців» до книги «Жанр Есе»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 11 Березня 2024 (Понеділок)
Час: 11:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: Obydenna_mariia
Кількість переглядів: 156


Книга «Жанр Есе» (Google Books) допоможе Вам краще зрозуміти як писати есе та надасть корисні поради, щодо написання творів у цьому жанрі. Поради, у вигляді коротких чітких інструкції, допоможуть великій кількості авторів зрозуміти як писати гарні есе.

Як писати есе? Такі питання доволі часто виникають навіть у досвідчених письменників. Книга «Жанр Есе» допоможе Вам краще зрозуміти як писати есе та надасть корисні поради, щодо написання творів у цьому жанрі. Есе стає надалі популярним жанром в Україні. Книга базується на практичному досвіді написання есе на різні теми та різного рівня складності. Поради, у вигляді коротких чітких інструкції, допоможуть великій кількості авторів зрозуміти як писати твори малої прози. Жанр есе – відноситься до публіцистичних жанрів (художньо-публіцистичний стиль), тому основні етапи роботи над есе будуть корисні авторам різних сфер діяльності. 

Теоретична частина курсу «Есе для початківців» доступна онлайн без жодних оплат. Курс адаптований для мобільних пристроїв (безоплатно 11 уроків): https://shorturl.at/ilxKR

Аудіокнига є на сайті Spotify та на каналі YouTube:
Книга складається з чотирьох частин доступних на сайті:


Пишіть гарні есе! 


0 коментарів

Залишити коментар