29 Квітня 2024, 13:02 | Реєстрація | Вхід
/ Cоціальний проєкт «Голоси мовчання» | Одеська політехніка - 5 Березня 2024

Cоціальний проєкт «Голоси мовчання» | Одеська політехніка

Категорія: «Конкурси»
Дата: 05 Березня 2024 (Вівторок)
Час: 01:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 288


«Одеська політехніка» запрошує вас взяти участь у соціальному проєкті «Голоси мовчання», приуроченому до Міжнародного дня боротьби за права жінок, метою якого є висвітлення питань домашнього та гендерно зумовленого насильства і шляхи його подолання. 

Організатором проєкту виступає наукове товариство студентів, аспірантів, докторанті і молодих вчених Національного університету «Одеська політехніка». 

Одеська політехніка очікує на ваш меседж, важливий посил до суспільства (короткий відеоролик, або коротку історію в текстовому форматі), у якому ви поділитесь власними думками або досвідом щодо боротьби із подібними явищами у соціумі. Саме ваша історія може стати для когось поштовхом до змін, до виходу із кола насильства. 

Надішліть своє коротке відео звернення на електронну адресу: gender.odessa.2024@gmail.com або розкажіть свою історію у соціальних мережах, вказуючи гештег #голосимовчання, щоб саме ваш голос було почуто. 

На основі отриманих розповідей організатори створять відеоролик і розповсюдять його в знак солідарності з тими, хто зумів пройти цей шлях і по праву гідний пишатися собою! 

Не будьте байдужими! Насильству немає місця у нашому світі! 

Всі учасники отримають листи подяки за участь. Автор найкращого відеоролика чи текста отримає диплом переможця.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar