28 Квітня 2024, 17:17 | Реєстрація | Вхід
/ Поетичний вечір Дар'ї Лісіч у барі Katana (Львів) - 24 Листопада 2023

Поетичний вечір Дар'ї Лісіч у барі Katana (Львів)

Категорія: «Події»
Дата: 24 Листопада 2023 (П'ятниця)
Час: 20:30
Вартість: 250 грн.
Місто: Львів
Місце: Бар Katana
Адреса: вул. Городоцька, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 138


24 листопада у Львові відбудеться літературний вечір Дарʼї Лісіч! Бар Katana (вул. Городоцька, 2) запрошує усіх приєднатися до вечора витонченої літературної естетики.

Сьогодення, зі своїми складностями, підводить нас до пошуку все нових можливостей розслаблення та перемикання уваги. Поезія є не просто реакцією на події навколо, описуючі важкі досвіди та почуття людей, також вона є потужним засобом опанування таких почуттів. Читання віршів як мантри чи молитви, впливають на наше самопочуття, заспокоюють та відволікають від тривог. Нещодавна публікація в Journal of Medical Humanities розповідає, що завдяки поезії ми можемо відчути, що ми не самі у наших почуттях, як гарних, так і не дуже.

Дар'я Лісіч - не просто поетеса, вона митець, яка романтизує життєві драми через прекрасно складені твори. Чаруючий голос переносячий в інші виміри - її слова та вірші одразу відкликаються в серцях слухачів, а кожен живий виступ - це ніби лагідна терапія для всіх присутніх.

Сміх, сльози, кохання до життя - все це чекатиме на вас у цю п'ятницю на поетичному вечорі з Дар'єю. 

Особливі коктейлі, мерехтіння свічок для підсилення неповторності вечора на себе бере бар Katana.

У цей вечір краси та емоцій Katana стане чарівним світом почуттів, сильних слів та нових вражень. Найестетичніший футуристичний інтер'єр, перенесе гостей у місце, що схоже на альтернативний вимір, а стильний неон відволіче від усіх насущних питань, та дасть можливість сповна насолодитися магією слова. 

Розміщення бару на 20 сходинок вниз та оздоблення генераторами надасть надійний захист гостям.

Чекаємо на вас: 24 листопада о 19:30. 
Вартість квитка: 250 грн. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar