28 Березня 2024, 19:50 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Андрія Мероника «24.02» в Києві - 24 Лютого 2023

Презентація книжки Андрія Мероника «24.02» в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 24 Лютого 2023 (П'ятниця)
Час: 15:30
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: БЦ «Leonardo»
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 23
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 188


24 лютого в Києві відбудеться презентація-знайомство із співавторами третього накладу книжки українського письменника Андрія Мероника «24.02».

«24.02» – це щоденник війни із самісінького серця країни. Книжка розповідає невигадану історію про компанію молодих людей, які опинилися посеред війни без власного на те бажання. Про те, як кожного з них «морозило» чи то від страху, чи то від холоду, коли десь поруч влучала ракета й лунав потужний вибух, який вибивав шибки та вмикав сигналізації.

За словами Андрія Мероника,
«історію пишуть переможці, тому часто це її спотворює». «Головною метою цього щоденника, – підкреслює автор, – було зафіксувати джерело, де можна прочитати цю історію з перших уст, хто б потім і як її не переписував. Ці записки – щирі та суб’єктивні. З них можна робити певні корисні неофіційні висновки та зберегти для майбутнього все таким, яким воно було».

Під час заходу ви зможете поспілкуватися з автором та співавторами книжки: письменником Андрієм Мероником, переможницею конкурсу «Міс Україна Всесвіт 2021» Анною Неплях, акторками театру і кіно Настею Цимбалару та Григорієм Баклановим, блогеркою Чарою Хорив, співаком Dantes, піарником Романом Загорняком, моделлю та організаторкою подій Юліанною Ківською.

На події буде спеціальна скринька, куди можна вкинути свою історію, яку Андрій Мероник, цілком імовірно, додасть у наступні тиражі видання. У такий спосіб до творення книжки зможуть долучитися всі охочі.

Відвідувачів заходу також чекатиме символічний подарунок на згадку.

Дата: 24.02.2023. Час: 16:30
Місце: БЦ «Leonardo», вул. Богдана Хмельницького, 23 (Київ)

Вхід безкоштовний. На локації працює укриття. Попередня реєстрація обов’язкова: https://forms.gle/RDrQpEAfcDsWtChg6

Офіційний сайт проєкту: https://fuckingwar.com



0 коментарів

Залишити коментар

avatar