29 Березня 2024, 10:30 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Ольги Тітової «Місія Кіото» в Києві - 28 Січня 2023

Презентація книжки Ольги Тітової «Місія Кіото» в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 28 Січня 2023 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: «Освіторія Хаб»
Адреса: вул. Князів Острозьких, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 268


28 січня в «Освіторія Хабі» (вул. Князів Острозьких, 2) відбудеться презентація книжки «Місія Кіото» та воркшоп «Як мати красиву шкіру» Ольги Тітової, косметологині та авторки книжки. 
 
Початок о 14.00 
Вхід вільний, але просимо зареєструватися – bit.ly/3j1HsSq

Про книжку 

«Місія Кіото» – це повість-підтримка для підліток, які переживають великі зміни, зокрема у своєму тілі та про те, як впоратися з іншими труднощами перехідного віку.  

Чотирнадцятирічна Кіра, головна героїня цієї історії малює манґу, веде блог в інсті, має собаку Йоко і збирається до поїздки в омріяну Японію. Але є одна проблема, яка не дає дівчині спокою – прищі, яких вона хоче позбутися перед мандрівкою. Кіра сходила до косметолога, але після процедур все стало ще гірше, на додачу ще й посварилася з татом. В кінці важкого дня дівчина заснула і їй приснилася фея Харумі, яка розповіла, що робити, щоб позбутися прищів. Коли Кіра прокинулася, то вирішила скористатися цими порадами. Вона не тільки описала, що радила їй фея, а й намалювала у своєму скечбуці всі процедури. 

Ольга Тітова – авторка книжки, косметологиня, кандидатка технічних наук, засновниця бренду натуральної  косметики. Проілюструвала книжку Софія Литвинчук.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar