24 Квітня 2024, 10:34 | Реєстрація | Вхід
/ Всеукраїнська премія «Я хочу жити в Україні» - 23 Жовтня 2022

Всеукраїнська премія «Я хочу жити в Україні»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 23 Жовтня 2022 (Неділя)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1304


Національна всеукраїнська музична спілка, Асоціація діячів авторської пісні та співаної поезії Рівненського обласного відділення, за сприяння Українського клубу авторської пісні та співаної поезії оголошує про прийом заявок на здобуття Премії за кращу авторську пісню «Я хочу жити в Україні»

Премія заснована з метою вшанування пам’яті відомого українського поета, автора та виконавця Олександра Смика, продовження та розвитку традиції української авторської пісні, названа за однойменною піснею Олександра Смика «Я хочу жити в Україні».

Кінцевий термін подачі заявок – 23 жовтня 2022 року. 

Премія присуджується на конкурсних засадах за кращу авторську пісню українською мовою. Цього року Премія присуджується за кращу авторську пісню на воєнну та патріотичну тематику

Оголошення та нагородження переможця відбувається щороку до Дня народження Олександра Смика. Переможці нагороджуються грошовою премією в межах наявного фінансування на відповідний рік та дипломом.

Участь у конкурсі безкоштовна. 

На здобуття Премії висувається одна авторська пісня українською мовою, де сам виконавець є автором слів та музики, написана та публічно виконана автором не пізніше як за 3 роки до подання документів на здобуття Премії.

Авторська пісня повинна бути високого ліричного змісту та звучання, спрямована на утвердження ідеалів гуманізму та любові, українських духовних цінностей, збагачувати духовний світ сучасника, пробуджувати історичну пам'ять народу, його національну свідомість та самобутність, спрямована на державотворення і демократизацію суспільства.

Пропозиції щодо претендентів на здобуття Премії подаються органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, творчими спілками, культурно-мистецькими закладами, науковими та навчальними закладами, громадськими організаціями, самовисуванням.

Клопотання та інші документи подаються в електронному варіанті на адресу: premiya.zhytyvukraini@gmail.com, телефон для довідок: 0733268379 (Валентина Люліч).

На здобуття Премії подаються:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (біографічні відомості: прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, контактний номер телефону, адреса електронної пошти чи іншого засобу зв’язку);
  • аудіозапис твору та його виконання без аранжування та будь-якої музичної обробки у форматі MP3 або іншому доступному звуковому форматі, а також сам твір у друкованому вигляді;
  • 2 рекомендації діячів мистецтва та культури на твір кандидата на здобуття Премії;
  • копії паспорта та ідентифікаційного номера претендента;
  • письмова згода претендента (претендентів) на висунення його твору на здобуття Премії;
  • письмова згода претендента (претендентів) на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • до зазначеного переліку можуть бути додані інші документи, що підтверджують професійні якості претендента.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar