Друзі, разом із Всеволодом Поліщуком, який зараз працює над книжкою про історію української кухні, ми продовжуємо нашу серію розмов про їжу на та напої.
Наша наступна зустріч відбудеться 6 жовтня. Про рибу, і про мʼясо будемо говорити із доктором біологічних наук та автором книжки «Зоологічна екскурсія супермакетом. Невідома історія відомих продуктів» Леонідом Горобцем. У своїй книжці Леонід пропонує нам прогулятись найближчим супермаркетом та дізнатися, чому у нашому кошику лежать свинина та креветки, а не, скажімо, мʼясо слонів чи мурена. Про усе це (і не тільки) ми з вами і подискутуємо.
Приєднатися до нашого ефіру можна онлайн о 19:00 6 жовтня на сторінці Віхоли.
Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/1556573051412091/