26 Квітня 2024, 14:55 | Реєстрація | Вхід
/ Містичний конкурс малої прози та поезії “Літкон” - 20 Травня 2022

Містичний конкурс малої прози та поезії “Літкон”

Категорія: «Конкурси»
Дата: 20 Травня 2022 (П'ятниця)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 964


Видавництво "Літвир” оголошує містичний конкурс малої прози та поезії!

Шляхи долі нікому не відомі, тож не варто намагатися робити якісь передбачення: все може піти не за планом. Країна переживає складні часи, а разом із нею - сучасна українська література, тому ми маємо підтримувати один одного, просуваючи спільну справу.

Видавництво "Літвир” продовжує відкривати нові імена, водночас підтримуючи славні ЗСУ в боротьбі з ворогом. Запрошуємо всіх письменників та поетів, які створюють містичну прозу і поезію, взяти участь у конкурсі "Літкон”

Чому "Літкон”? Бо саме таку назву мала отримати нова платформа для літературних конкурсів, але, на жаль, війна поламала наші плани: головний програміст пішов захищати Батьківщину, а без нього робота призупинилася. Однак війна не може скасувати життя, тому ми продовжуємо боротися, жити й писати.

8 квітня 1991 року відбулася прем’єра серіалу "Твін Пікс”: всі, хто народився у 70-80 роках минулого сторіччя, пам’ятають, якого розголосу він набув. Напевно, тодішнє покоління школярів чекало четверга та п'ятниці не менш завзято, ніж їхні батьки - чергової серії "Рабині Ізаури”. Всім було цікаво побачити дивний світ, насичений містикою та загадками, бо він докорінно відрізнявся від звичної реальності, відкриваючи, крім містичних таємниць, ще й особливості життя наших однолітків по той бік океану. 

Тож у "Літконі” ми пропонуємо перенести культову атмосферу "Твін Піксу” в нашу болісну реальність, наповнити її таємницями й загадками, заселити невідомими істотами й показати, що Україна - незламна у  своїй боротьбі, бо ми - непереможна нація, хай навіть ворог приходить із потойбіччя!

Конкурсні роботи приймаємо з 20 квітня до 20 травня. Конкурс є самосудним та відбуватиметься за напрацьованою схемою "Першого зимового конкурсу”. До участі приймаються прозові твори від 10 000 до 40 000 символів, не більше двох. Поезія до 10 000 символів, не більше двох. Допускаються раніше опубліковані твори за умови збереження анонімності, та таких, що нема в мережі на момент проведення змагань.

Забігаючи наперед, додамо, що намагаємося таки продовжити роботу над платформою "Літкон”, тому спробуємо впровадити конкурсний рушійник на сайті видавництва, щоб не використовувати ґуґльформи. Тож, якщо наша команда впорається, то на початок голосувань ми презентуємо конкурсантам зовсім інший механізм оцінювання. Якщо не вдасться, голосуватимемо за старою схемою через ґуґльформи.

Конкурсні твори надсилайте на адресу: daria020984@gmail.com

Сторінка у Facebook: Літвир https://www.facebook.com/litvur/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar