25 Квітня 2024, 21:56 | Реєстрація | Вхід
/ VІII Конкурс творів комедійного мистецтва «ГаШоТю» - 10 Лютого 2022

VІII Конкурс творів комедійного мистецтва «ГаШоТю»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 10 Лютого 2022 (Четвер)
Час: 01:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Світ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1180


По 10 лютого триває прийом творів комедійного і суміжних жанрів на VІII Міжнародний фестиваль комедійного мистецтва «ГаШоТю'».

ПОЛОЖЕННЯ  
про Міжнародний фестиваль комедійного мистецтва «ГаШоТю'»

Розділ «Правила участі»

Автори і заявники повинні бути не молодше 18 років і можуть бути будь-якої національності та громадянства.
На кожен твір надсилається окрема заявка!

Вимоги до творів у всіх номінаціях:

  • На Фестиваль приймаються твори комедійного і суміжних жанрів: чорна комедія, сатира, комедійний бойовик, кримінальна комедія та ін. суміжні жанри.
  • На Фестиваль не приймаються твори, заявки на які надходили в минулі роки.
  • Оповідання та п'єси приймаються українською або російською мовами.
  • Фільми, що містять текст (озвучений або написаний), можуть бути російською, українською або англійською мовами або з такими ж субтитрами. Якщо Ви хочете, щоб, в разі перемоги, Ваш фільм був показаний в кінотеатрах України, субтитри повинні бути українською або англійською мовами.
  • Твори, включаючи назву і персонажів, повинні бути оригінальними.
  • Не приймаються роботи з уже відомими персонажами, інсценування, рімейки, за мотивами і т.п.
  • Надіслані твори категорично не повинні містити нецензурну лексику, елементи «трешу», вульгарності, сексуального насильства, нацизму, расизму, пригнічення сексуальних / національних меншин, не повинні бути пов'язані з політикою або мати політичний підтекст.
НОМІНАЦІЇ-2022:

  • Краща короткометражна кінокомедія
  • Краща анімаційна комедія
  • Краща комедійна п'єса
  • Краще гумористичне оповідання
  • Краща комедійна фоторобота.
Якщо матеріал для дитячої аудиторії, біля назви номінації в заявці зробіть позначку - ДЛЯ ДІТЕЙ

Орг. внесок є необов'язковим для однієї заявки учасника, який хоча б раз ставав Лауреатом цього Фестивалю, тобто займав 1-2-3 місце або отримав Спеціальну відзнаку Журі. Але ми будемо вдячні, якщо у Вас є можливість підтримати Фестиваль. :)

Дуже талановиті автори, які не мають можливості оплатити орг. внесок, можуть написати лист засновнику Фестивалю в Зявці та надіслати без оплати орг. внеску не більше однієї заявки в кожній номінації. У разі позитивного рішення, автор отримає про це відповідь.

Назва файлу з твором має бути латиницею і починатися з прізвища заявника, потім перша літера імені та назва твору: Tsibulko_S_Comedia.doc.

Відповідальність за авторські права на заявлені твори несе Заявник.
Надані матеріали не повертаються.
Відмова в участі у Фестивалі не коментується.

Орг. внесок за кожну заявку (ФОТО - до 3-х заявок) становить: 100 UAH / 5 USD / 5 EUR
У кожній номінації - не більше двох заявок від 1 заявника, ФОТО - не більше трьох заявок.

Будемо вдячні за Вашу підтримку Фестивалю в прийнятній для Вас сумі, оскільки Фестиваль сьомий рік проводиться на високому рівні здебільшого силами ініціативної групи.


Надання матеріалів на Фестиваль

Кожен заявник надає:
  • заявку;
  • матеріал на конкурс;
  • фото автора в форматі jpg розміром не менше 1 Мб.
ФІЛЬМИ: розмір файлу не повинен перевищувати 2 Гб. Хронометраж - не більше 30 хвилин. У зв'язку з різними вимогами кінотеатрів, фільм рекомендується надати в двох форматах: для сучасного обладнання DCP і в MP4 / avi / vma / mov / mpeg. У листі до заявки на участь вказати посилання, за яким завжди є доступ для скачування фільму (НЕ тимчасово), наприклад, на Гугл-диск, Vimeo або YouTube (можна закрите посилання).
УВАГА! Матеріал, викладений на mail.ru і yandex прийнятий не буде.

П'ЄСА: обсяг - не більше 50 стор. До листа з заявкою на участь додати текстовий файл у форматі doc, docx, rtf з п'єсою, написаною шрифтом Times New Roman 12 кег. через 1 інтервал. У цьому файлі має бути назва твору і ПІБ автора, що збігаються із зазначеними в Заявці.

ОПОВІДАННЯ: обсяг одного - не більше 15 стор. Збірники не приймаються! До листа з заявкою на участь додати текстовий файл у форматі doc, docx, rtf з розповіддю, написаним шрифтом Times New Roman 12 кег. через 1 інтервал. У цьому файлі має бути назва твору і ПІБ автора / псевдонім, що збігаються із зазначеними в Заявці.

ФОТО: до листа з заявкою на участь додати фото в форматі jpg не менше 1 Мб. Назва файлу з твором має бути латиницею і починатися з прізвища заявника, потім перша буква імені та назву твору: Tsibulko_S_Comedia.jpg.

Шановні таланти! Ми чекаємо ваші заявки на участь в VII Міжнародному фестивалі комедійного мистецтва «ГаШоТю'» до 10.02.2022 включно.

Обирайте номінацію та надсилайте заявки: https://forms.gle/fkWyGUHb72TvBhcj9

Джерело інформації: atamplua.com.ua/index.php/188-pravila-gashotyu-ukr.html



0 коментарів

Залишити коментар

avatar