24 Квітня 2024, 01:04 | Реєстрація | Вхід
/ 05.01 | Читацький клуб Жіночого Ветеранського Руху - 5 Січня 2022

05.01 | Читацький клуб Жіночого Ветеранського Руху

Категорія: «Події»
Дата: 05 Січня 2022 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 322


«Якщо твоє серце розбите - це багато чого змінює»

Сьогодні ми зберемось на вечірні посиденьки у зумі, щоб поділитись історіями про Різдво і новорічну магію. Про новорічний настрій та його відсутність, про святкування і про особливих людей, які оточують нас у ці дні. І, звісно, говоритимемо про дива, бо як же без них на рубежі календаря?)

До зустрічі рекомендуємо прочитати книжку Кетрін Райдер «Поцілунок у Нью-Йорку». Або якщо ви не встигаєте - долучайтесь, слухайте спойлери і читайте потім з більшим задоволенням))) Або ж приходьте і розповідайте про своє - ми готові слухати і чути!

«Гадаю, наш читальний клуб треба трошки переіменувати. Адже головне у наших зустрічах - не література як така, а коло спілкування, предмет розмови і сама розмова. Мені дуже приємно збиратись з вами раз на кілька тижнів та говорити про щось цікаве і мистецьке. Це розвантажує, а ще дарує трошки радості від спілкування з однодумцями не про політику», - Олена Герасим’юк, модераторка заходу, ветеранка АТО/ООС, українська поетка, громадська діячка, авторка книжок «Глухота», «Розстріляний календар», «Тюремна пісня».  

І приводьте із собою друзів - разом веселіше)
Орієнтовна тривалість обговорення - до 2 годин.
Приєднуйтесь до обговорень або просто вмикайтесь слухати.

Додавайтесь в групу в фб, будемо формувати спільноту розумних та начитаних громадян: https://www.facebook.com/groups/506805977192200

Для участі у онлайн обговоренні книги заповніть реєстраційну форму: 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar