26 Квітня 2024, 13:55 | Реєстрація | Вхід
/ 4 січня | «Цікаві люди в гостях у Люди»: Ігор Богдан - 4 Січня 2022

4 січня | «Цікаві люди в гостях у Люди»: Ігор Богдан

Категорія: «Події»
Дата: 04 Січня 2022 (Вівторок)
Час: 11:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 282


Ігор Богдан - заслужений артист України. Він один з тих виконавців, хто об'єднує своїм голосом українців за кордоном та на рідній землі, даруючи щастя слухати справжню українську пісню у різних куточках світу.

Початок співочої кар’єри припав на кінець 70-х років в ансамблі «Ватра». Через деякий час співак покинув цей колектив і разом зі скрипалем Олегом Кульчицьким створив новий гурт, який так і назвали «Гурт Олега Кульчицького». Музиканти створили прекрасні програми: «Козацькому роду нема переводу», «Ще не вмерла Україна», «Славіте Його». Вперше за всю історію української естради гурт створив шевченківську програму, у якій показав молодого Тараса Шевченка в естрадному жанрі.

Після «Гурту Олега Кульчицького» Ігор Богдан створив свій колектив «Галичани», у якому були найкращі музиканти Львова і не тільки. З «Галичанами» артист поїхав на гастролі до Канади, де співак зустрів свою майбутню дружину і, одружившись через два роки, залишився жити в цій країні.

4 січня, у міжсвятковий час, Ігор Богдан гостюватиме в #Бібліотеці_Іваничука у проєкті нашої колеги Людмили Пуляєвої. Ловіть унікальну можливість чудової зустрічі - приєднуйтесь до етеру о 10 годині уже завтра!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar