19 Березня 2024, 08:45 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс рукописів від Видавництва «Читай українською» - 31 Грудня 2022

Конкурс рукописів від Видавництва «Читай українською»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 31 Грудня 2022 (Субота)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 4.3
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 39362


Видавництво «Читай українською» оголошує про проведення на постійній основі конкурсу рукописів для українських авторів.

«З власного досвіду знаємо як складно видати власну книгу. Разом з тим ми віримо в потенціал українських авторів і з допомогою цього конкурсу хочемо виявити нові імена в сучасній українській літературі. Впевнені, що віднайдемо цікаві, незвичайні та майстерно написані твори, що стануть новими бестселлерами», - відзначають у видавництві. 

До участі в конкурсі приймають рукописи, що відповідають наступним вимогам:

  • твір написано українською мовою, 
  • він є завершеним, 
  • він ніколи не видавався досі.
Пріоритет надається прозі у жанрі фантастики, нон-фікшн (психологія, саморозвиток), дитячій та підлітковій літературі, але розглядаються всі надіслані пропозиції.



Щоб подати рукопис на конкурс достатньо:

1. Заповнити заявку за посиланням: https://forms.gle/sHsHsyDx4qTcWr7L7
2. Надіслати рукопис у вигляді файлу в форматі «.doc» електронною поштою: books.ua1@gmail.com У темі листа вкажіть «Конкурс рукописів». У тексті листа вкажіть: прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон. Також приймаються посилання на веб-сайти, де розміщені ваші тексти.

Видавництво не рецензує рукописи та не веде листування з цього приводу. Конкурс є постійно діючим. Термін розгляду рукописів - від 1 до 3 місяців. У разі зацікавленості редактори сконтактують з Вами.

Зі свого боку видавництво обіцяє: достойний гонорар, видання та оформлення коштом видавництва, інформаційний супровід та промоцію. Деталі обговорюються з авторами індивідуально.

Видавництво «Читай українською» у Facebook: www.facebook.com/chytay.in.ua/


15 коментарів

avatar
Якщо це вірші для діток, чи казка у віршованому вигляді, таке приймається до конкурсу?
avatar
зверніться, будь ласка, із цим питанням до організаторів конкурсу books.ua1@gmail.com
avatar
0
3 Вікторія Донцова • 19:30, 01 Березня 2021
Доброго вечора! Який обсяг твору має бути?
avatar
0
4 михайло карасьов • 22:42, 01 Березня 2021
А рецензенти для роботи з рукописами вам не потрібні? Можу запропонувати свої послуги.
avatar
0
5 VladOS • 07:46, 02 Березня 2021
обсяг?
avatar
0
6 Світлана Баламут-Осоховська • 21:53, 02 Червня 2021
Вітаю. Хочу подати на конкурс роман. Раніше не друкувався. Але це не дитячий, не фентезі і не нон-фікшн. Тема - життя сучасної жінки. Кохання, зрада, вірна дружба, боротьба за виживання, народження і смерть. Чи маю я шанс на перемогу?
avatar
зверніться, будь ласка, із цим питанням до організаторів конкурсу books.ua1@gmail.com
avatar
0
7 Світлана Баламут-Осоховська • 21:55, 02 Червня 2021
Тобто, чи є сенс подавати свій твір, якщо тема не пріоритеті?
avatar
1
9 Ірина Шипа • 12:22, 06 Червня 2021
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи можна надіслати додумент у форматі ,docx ?
avatar
0
10 Євген Палашинський • 22:30, 02 Липня 2021
Щодо умов. Роботи, які публікувалися в мережі (лише електроний варіант) можна прислати? Чи важливо, щоб роботи взагалі не публікувалися, ні на папері, ні в електроному варіанті
avatar
зверніться, будь ласка, із цим питанням до організаторів конкурсу books.ua1@gmail.com
avatar
0
12 Николай Кваша • 19:20, 15 Листопада 2021
Мои авторские работы написанные на русском языке и они патриотичные. Фантастика: Эти все боевики не хуже "Терминатора" или "Хищника". "Спастись бегством, чтобы выжить в будущем" - Это когда земляне стили пришельцами на другой планете. "Дьявольский пришелец".- Он в одиночку легко расправился с небольшой армией, которая хотела высадится на необитаемый остров. Пришелец не по своей воле, не задолго до этого оказался на этом острове. Но не все так просто, как думал пришелец. В живых остался один из той армии. "Находка" - Была найдена не на нашей планете, но попала на Землю и не только она. "Пришелец, за своим" - На далекой планете все решили за него и он любой ценой должен быть доставлен быть доставлен туда, от куда и прилетели за ним... Приключения: "Золотой вояж" - Про друзей, которым повезло в жизни. Но за свою удачу им пришлось бороться. "Меч" - Про дерзкую вылазку отборных казаков - лазутчиков в тыл врага. Этот путь для них был не из легких. Боевик: "Мост" - Очень жесткий роман но, со счастливым концом. Комедийный роман: "Охота на крупный выигрыш". Детский роман: "Остров" - Про контрабандистов, которые столкнулись с непростыми на выдумку подростками. Еще есть смешные рассказы: "Попил водички", "Подарок с сюрпризом", "Фальшивый мент", "Тихий бухгалтер", "Боцман и попугай или клятый телефон" и другие. Интересные сказки.
avatar
Запрошую всіх охочих брати участь у конкурсі Вирій фантастичних думок, кого цікавить пишіть baranovskaamarina83@gmail.com
avatar
Добрий день! Коли починається відлік часу для перевірки роботи (1-3 місяці): з моменту відправки твору чи після 31 грудня 2022?
avatar
спробуйте звернутись із цим питанням до організаторів конкурсу books.ua1@gmail.com

Залишити коментар

avatar