18 Квітня 2024, 23:32 | Реєстрація | Вхід
/ 22 грудня | Зустріч з письменницею Ярославою Литвин - 22 Грудня 2021

22 грудня | Зустріч з письменницею Ярославою Литвин

Категорія: «Події»
Дата: 22 Грудня 2021 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Варшава
Місце: Український дім у Варшаві
Адреса: вул. Заменгофа 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 240


22 грудня о 18.00 в Українському домі у Варшаві, за адресою: вул. Заменгофа 1 (Zamehofa 1) відбудеться творча зустріч з Ярославою Литвин, сучасною українською письменницею, що мешкає у Вроцлаві.

Ярослава — авторка книжок, які цього року сколихнули український букстаграм і викликали численні бурхливі дискусії. А все тому, що авторка торкається важливих гостросоціальних моментів сьогодення, буквально зачіпаючи читача за живе. Творчість Ярослави можна розглядати під різними кутами, але одне ми можемо сказати напевне — вона нікого не лишає байдужим.

Роман "Рік розпусти Клауса Отто Баха” увійшов у довгі списки премій Еспресо Вибір читачів 2021 та Книга року BBC 2021. Це іронічна історія німця-невдахи, який познайомився в інтернеті з українською дівчиною, а після того, як його кохана зникла, подався на її пошуки Україною. І тут його чекали численні пригоди, які можуть статися з будь-ким у чужій країні, а особливо з наївним та непристосованим романтиком.

Роман "Не мій дім” отримав диплом цьогорічного конкурсу Коронація слова і був гаряче сприйнятий читачами. Це психологічна драма про те, як складно знайти своє місце у житті й гармонію в стосунках, якщо ти не чуєш і не любиш себе. "Не мій дім” — історія про те, що де б ми не знаходилися, ми самі є власним домом.

Всього Ярослава опублікувала п’ять романів, її оповідання потрапляли до таких збірок як "Агенція Незалежність” та "Це зробила вона”, перекладалися іноземними мовами, в тому числі польською.

Модеруватиме зустріч українська поетка Дарина Попіль. Розмова буде відбуватися українською мовою. Авторка зачитає уривки своїх романів, розповість про своє життя у Польщі, поділиться творчими планами. Після зустрічі усі охочі зможуть придбати примірники книжок Ярослави Литвин з автографом.
Сторінка авторки у ФБ https://www.facebook.com/yaroslava.lytvyn/



0 коментарів

Залишити коментар

avatar