25 Квітня 2024, 01:02 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс літературних дитячих творів «ПРОЗАвтра» - 12 Грудня 2021

Конкурс літературних дитячих творів «ПРОЗАвтра»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 12 Грудня 2021 (Неділя)
Час: 01:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 850


Центр іноземної літератури та Центр зі складання Кембриджських іспитів Level-Up за підтримки Обласної організації Національної спілки письменників України оголошує конкурс літературних дитячих творів на тему «ПРОЗАвтра: чому варто складати міжнародний іспит з англійської мови?»

Це може бути есей або нарис у художньому чи публіцистичному стилі. Мова конкурсного твору – українська. Головна ідея у підтексті між рядків: донести, чому у сьогоденні так важливо вивчати англійську мову різним віковим групам людей та на прикладі Кембриджських тестів розглянути, навіщо це потрібно, чи потрібно взагалі, та які мрії допоможе втілити успішне складання міжнародного іспиту.

Винагороди та заохочення:

  • 1 місце – сертифікат на безкоштовне складання A2 Key for Schools – (екзамен рівня pre-intermediate або рівня A2, згідно зі шкалою Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти (CEFR);
  • 2 місце – навчальна література для підготовки до іспиту A2 Key for Schools;
  • 3 місце – художня література британських видавництв для підлітків.
Вимоги до тексту: файл Word, до 3000 знаків, шрифт – Times New Roman, 14 кегель, інтервал – 1. Ваш текст має бути обов’язково в прикріпленому до листа вордівському документі. У темі листа зазначте «КОНКУРС».

У вордівському файлі поряд з конкурсним твором необхідно розмістити супровідний лист із короткою біографією автора і контактними даними: адресу електронної скриньки, телефон, посилання на сторінку у фейсбуці (за наявності). Якщо твір, який ви надсилаєте, має свою передісторію, розкажіть її.

На конкурс приймаємо роботи дітей від 12 до 15 років.

Конкурс триватиме з 01.12.2021 до 31.12.21 р.
Результати буде оголошено на сторінці  https://www.facebook.com/cfl.book/
Роботи надсилайте на адресу: centre.books.dnipro@gmail.com 
Чекаємо на ваші твори!

Оргкомітет конкурсу: Шавлюкова Л.І. – директор Авторизованого центру зі складання іспитів Level-Up,Yana Maslakova – Centre Exam Manager of Authorised Exam Centre Level-Up (UA027), членкиня Спілки письменників України – Купіч Ю.О.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar