28 Березня 2024, 10:26 | Реєстрація | Вхід
/ Гранти на українсько-британські проєкти - 5 Листопада 2021

Гранти на українсько-британські проєкти

Категорія: «Конкурси»
Дата: 05 Листопада 2021 (П'ятниця)
Час: 02:59
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 575


Це шанс отримати до 75 000 фунтів на культурний проєкт, який ви створили разом з організацією з Великої Британії. Ви можете провести фестиваль незалежної музики, започаткувати конференцію з урбаністики, зняти фільм, розробити спільну гру або придумати щось інше. 

Проєкт потрібно завершити до кінця березня 2023 року. Результати можна представити офлайн, в цифровому або гібридному форматі. Гранти надає Британська Рада.

Що ви отримаєте?

Від 5 000 до 75 000 фунтів стерлінгів. Грант покриє гонорари, переклад, промоцію, обладнання, матеріали та інші пов‘язані з проєктом витрати. 
 
Ви можете витратити грант на проведення резиденцій, фестивалів, виставок, шоукейсів, конференцій. Ви також можете створити новий твір у сфері кіно, літератури, візуального мистецтва, музики, театру, танцю, моди та дизайну, архітектури або креативних технологій, включаючи ігри, VR та AR.

Хто може взяти участь?

Це гранти для тандемів культурних організацій. Одна має базуватися у Великій Британії, а друга — в Україні. Освітні та дослідницькі інституції, що фокусуються на культурі і мистецтві, також можуть подаватися. 
 
Партнер з Великої Британії укладе грантову угоду і отримає грант на свій рахунок.

Що потрібно для участі?

  • Заповнена аплікаційна форма. Розкажіть про ідею, бюджет, цільову аудиторію й вплив проєкту та організації, які будуть над ним працювати.
  • Лист про наміри брати участь у проєкті від вашої організації. 
Як подати заявку?

Заповніть онлайн-форму разом з партнером. 
 
Заявники з особливими потребами можуть відповісти на частину запитань у відеоформаті. Завантажте відео на YouTube і вставте посилання з приватним доступом у відповідні поля заявки. 

Зверніть увагу

  • На додачу до основного гранту ви можете отримати додаткове фінансування на забезпечення інклюзії під час реалізації вашого проєкту.  
  • Ви дізнаєтесь результати конкурсу до 31 січня 2022 року. 
  • Перед подачею заявки перевірте поширені запитання-відповіді
Кінцевий термін: 05 листопада 2021 о 02:59 за київським часом



0 коментарів

Залишити коментар

avatar