25 Квітня 2024, 08:05 | Реєстрація | Вхід
/ Мультидисциплінарний фестиваль AIR Fest Vinnytsia - 31 Жовтня 2021

Мультидисциплінарний фестиваль AIR Fest Vinnytsia

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 31 Жовтня 2021 (Неділя)
Час: 14:00
Вартість: 250-400 грн.
Місто: Вінниця
Місце: SPACE Hall кінотеатру Росія
Адреса: вул. Соборна 4
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 889


Фестиваль – це платформа колаборацій великої кількості потужних креативних людей. Художники, музиканти, перформери, поети, актори, режисери, кіношники, культурні драйвери, мислителі, діджеї, медіа артисти, розробники новітніх технологій – коло дуже велике і всіх не ідентифікуєш. Але спільне у всіх – це рух творчості у грудях та думках, а також готовність діяти.

Кожен, хто доєднується до фестивалю, створює свою частину великого світу AIR Fest Vinnytsia, привносить свої вміння в одне спільне творче середовище. Цього року основною локацією фестивалю стане територія колишнього кінотеатру «Росія» (тепер «Європейський дім») – і знову все перетвориться у сюрреалістичну магію, де ніколи не знаєш, чого очікувати за кутом і ніби постійно подорожуєш між вимірами різних реальностей.

У 2021 році відбудеться самостійний міський фестиваль AIR Fest Vinnytsia, підготовлений повністю командою вінницьких організаторів. Новий формат фесту відбудеться на декількох абсолютно нових локаціях в центрі міста. Всього буде понад 40 мистецьких подій – вистави, концерти, інсталяції, виставки, майстер-класи, лекції, кінопокази, арт-вечірки!

Літературна програма – основою якої є людино-центрична концепція - особисте сприйняття мистецтв, трансперсональний досвід, складність передачі особистого досвіду зсередини назовні і мистецтво та освіта, за допомогою яких ми вчимося транслювати себе у всесвіт, а також сприймати цей всесвіт уважно і обережно.

Літературна програма є наскрізною реалізацію загальної концепції і складається з декількох напрямів - прози, поезії та музичного супроводу, який значно посилює індивідуальний контакт публіки з автором і поглиблює переживання індивідуальних досвідів слухачами.

Одні з учасників літературної програми - Тарас Прохасько і Микола Доляк. Івано-Франківский письменник та Вінницький музикант створили спільний проект «Так але» і «Але не так». Що за магію вони створили, ви дізнаєтесь на одній з локацій фестивалю.

День 1. П'ятниця 29 жовтня

18:00 - Гриць Семенчук презентація книжки "Згідно з оригіналом"
19:00 - Поезія Лібо - Куценко/Бушинський - особистість раннього середньовіччя

День 2. Субота 30 жовтня

15:00 - Українська поетеса і письменниця Олена Герасим'юк. Поетичні авторські читання. "Тюремна пісня"
16:00 - Олена Гусейнова, радіо-документорі лекція про постаті української літератури
17:00 - Мар'яна Савка. Радуйся, жінко! Презентація збірки поезій.
18:00 - Тарас Прохасько і Микола Доляк спільний проект "Так але" і "Але не так"

День 3. Неділя 31 жовтня

14:00 - Воркшоп із Блекаутт-поезії для дітей і дорослих Дарина Гладун і Лесик Панасюк
15:00 - Юлія Мусаковська - "Бог свободи": презентація книжки та поетичні читання

Вхід на фестиваль буде можливий лише з абонементом або при купівлі одноденного квитка на вході.

Вхід на будь-яку локацію можливий лише за наявності дійсного сертифіката про вакцинацію або ПЛР-тесту, зробленого не раніше, ніж за 48 годин до початку події.

Перебування на всіх подіях та локаціях фестивалю можливе за умов використання відвідувачами захисних масок та температурного скрінінгу.

Фестиваль відбувається завдяки Вінницькій міській раді та ГО Мистецьке об'єднання «Плай»

Сторінка фестивалю у Facebook: https://www.facebook.com/airfest.vinnytsia


0 коментарів

Залишити коментар

avatar