26 Квітня 2024, 15:35 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий клуб: Читаємо «Невидимі жінки» - 21 Жовтня 2021

Книжковий клуб: Читаємо «Невидимі жінки»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Жовтня 2021 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Squat 17b yard cafe
Адреса: вул. Терещенківська, 17Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 359


Гендер в деталях розпочинає серію книжкових зустрічей, де всі охочі ділитимуться один з одним враженнями від прочитаних книжок.

Перша зустріч читацького клубу присвячена книзі «Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків». Її написала офіцерка Британської імперії та борчиня за права людини Керолайн Кріадо Перес.

«Авторка викриває гендерну нерівність там, де її, здавалося б, годі й шукати: на клавішах фортепіано, у програмах розпізнавання голосу, у клінічних випробуваннях лікарських засобів», — каже літературознавиця Ірина Ніколайчук.

Додає: у сучасному світі фахівці з найрізноманітніших галузей – від соціологів та маркетологів до виробників товарів та послуг – все ще оминають жінок та їхні інтереси, буквально створюючи світ, де жінкам немає місця.

Тому зустріч книжкового клубу — це також нагода обговорити найцікавіші з прикладів, добраних авторкою, пошукати в них контроверсійність, накласти матеріал книжки на українські реалії та поміркувати, що з цим усім робити.
Модераторка клубу — літературознавиця Ірина Ніколайчук.

Вхід вільний і без запису.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar