28 Березня 2024, 14:46 | Реєстрація | Вхід
/ Олег Кристиняк. Презентація 2 та 3 книг "Зелені вовки" - 17 Жовтня 2021

Олег Кристиняк. Презентація 2 та 3 книг "Зелені вовки"

Категорія: «Події»
Дата: 17 Жовтня 2021 (Неділя)
Час: 14:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука
Адреса: пл. Ринок, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 307


#Бібліотека_Іваничука запрошує відвідати презентацію другої та третьої книг Олега Кристиняка "Зелені вовки"... боротьба триває. Зустріч з письменником, автором історичних романів, волонтером відбудеться в Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Р. Іваничука (пл. Ринок, 9) 17 жовтня о 15:00

Нагадуємо, що Олег Кристиняк здобув перемогу серед лауреатів обласної премії імені Героя України Степана Бандери в номінації «Політична діяльність»

Книга присвячена подіям, що відбувалися в Україні наприкінці Другої світової війни і в перших повоєнних роках. Скрізь запанував мир, тільки не в цій частині Європи. Про тяжкі поневіряння на широких просторах сталінського ГУЛАГу та боротьбу зі світовим комунізмом в часи холодної війни. Розповідь скоріше не про війну, а про людей на війні; про людський вимір, війну, політику, кохання, ціну свободи, віру, про стосунки між людьми в часи лихоліття, коли все навкруги залите кров'ю. Спільно з героями, Вам доведеться зануритись у цікавімандри крайньою Північчю, відчути складність виживання в тайзі й тундрі та подальшу боротьбу з совітською імперією. Читаючи про цю непросту розповідь, Ви відчуєте дух тих часів, коли в тугий вузол переплелись кохання і дружба, подвиг і злочин, вірність і зрада, честь і безчестя, колабораціонізм і боротьба з ворогом, зустрічі та розлуки, хоробрість і боягуство, віра і безнадія, спроба вижити за будь-яку ціну з жертовністю.

Увага! Захід проводиться з дотриманням усіх санітарних норм. Отож, не забувайте про масочки.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar