20 Квітня 2024, 16:36 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс пісень і віршів «Пісні часу війни» - 16 Жовтня 2021

Конкурс пісень і віршів «Пісні часу війни»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 16 Жовтня 2021 (Субота)
Час: 00:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького.
Адреса: вулиця Дмитра Вітовського 51
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: litkyt
Кількість переглядів: 1264


16 жовтня у Львівському парку культури Імені Б. Хмельницького відбудеться фестиваль «Пісні часу війни». Запрошуємо поетів та піснярів до конкурсу на кращі вірш і пісню на тему сучасної війни.


Організаційний комітет фестивалю «Пісні часу війни» розпочинає відбірковий конкурс авторських пісень та віршів написаних на тему новітньої Російсько-Української війни. 

Проєкт має на меті підтримку патріотичного виховання молоді та підтримку військовослужбовців для відновлення особистого і соціального статусу, створення платформи для творчості.

Сьогодні одним з головних питань у суспільстві є збереження української мови. Порушення питання щодо термінології людей з інвалідністю та реабілітація військовослужбовців. Кожен зможе мати можливість долучитися до суспільно значущого дійства разом з тим долучитися до культурного життя міста. Тому, що після карантину, коли митці мали небагато можливостей творити, вони потребують платформи для творчості.

Ціль проекту: Популяризація української пісні
Завдання: Провести відбірковий конкурс пісень з визначенням переможців
Результат 1: Зібраний матеріал для випуску пісень
Результат 2: Проведення культурної діяльності

Актуальність : багато з ветеранів АТО потребують психологічної допомоги та соціалізації життя через посттравматичний стресовий розлад, який надалі може призводити до зміни особистості, соціальної та професійної дезінтеграції, алкоголізації і наркотизації, суїцидів. Тому наш проект спрямований на корекцію соціальної поведінки військовослужбовців, покращення комунікабельності, розвиток здібностей до самореалізації, дозвіл психологічних та подолання соціальних конфліктів. Відновлення виснаженої, деформованої депресіями, стресами і перевантаженнями психіки, зняття внутрішньої напруженості і тривожності. Збільшення стресостійкості організму. Мобілізація внутрішніх резервів на подолання залежності від психоактивних засобів (алкоголь, наркотики, нікотин).

Проведення такого фестивалю допоможе залучити молодь як до культурного життя міста так і стане прикладом патріотичного виховання. Надасть можливість митцям показати свою творчість.

Будучи однією з найбільш великих форм, творчої діяльності, фестиваль залучить в процес спілкування велику кількість учасників і глядачів, з метою утвердження в сучасному суспільстві творчості. Фестиваль може поєднувати різні сектори культури , створювати нові ідеї, об'єднувати талановитих людей. Ми створимо нову платформу для творчості.

Пісні та вірші, які переможуть, лунатимуть на сцені фестивалю, що відбуватиметься 16 жовтня 2021 року у Львові. Також друкуватимуться у спеціальному випуску журналу «Визвольна боротьба».

Просимо надсилати конкурсний матеріал на електрону пошту: pisni4asuviyny@gmail.com
Контактна інформація: 380965774183, 380986988010
Посилання на сторінку фестивалю «Пісні часу війни» у facebook

Контактна інформація для партнерів, благодійників, конкурсантів та виконавців фестивалю: pisni4asuviyny@gmail.com +380986988010



0 коментарів

Залишити коментар

avatar