26 Квітня 2024, 03:13 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Гідність людини і шлях Льва Копєлєва» - 7 Вересня 2021

Презентація «Гідність людини і шлях Льва Копєлєва»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Вересня 2021 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Zoom
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 396


7 вересня о 18:00 відбудеться онлайн-презентація «Гідність людини і шлях Льва Копєлєва», організована Харківська правозахисна група (ХПГ) спільно з видавництвом «Права людини» та Українським ПЕН. 

Презентуватиметься книга «Лев Копєлєв, гуманіст і космополіт» – біографія Льва Копєлєва, видана в Харкові видавництвом «Права людини» українською мовою в перекладі з німецької. Автор книги – швейцарський журналіст і письменник Райнгард Майер, він потоваришував з Копєлєвим, коли працював московським кореспондентом швейцарської газети «Neue Zürcher Zeitung» в 70-ті роки минулого століття. Згодом він багато співпрацював з Копєлєвим у Німеччині. Перекладач – Ігор Андрущенко.

У презентації візьмуть участь Райнгард Майер, члени сім’ї Копєлєвих-Орлових: дочки Марія Орлова, Світлана Іванова, зять Копєлєва Павло Литвинов і інші, а також члени Форуму Копєлєва, зокрема, Фріц Пляйтген, Марія Классен, Андреас Умланд і інші, Ігор Андрущенко, Євген Захаров, Елеонора Соловей, Андрій Портнов, Леонід Фінберг, Олександр Щерба та інші. Модератор – філософ Костянтин Сігов, викладач Києво-Могилянської академії і директор видавництва «Дух і Літера». 

Презентація відбудеться в контексті міжнародної конференції «Гідність іншого: шляхи та обрії». Мови презентації – українська і російська.

Для участі в презентації просимо зареєструватися: https://forms.gle/jaW6rporbFjcj5Un9
Кожен зареєстрований отримає посилання на zoom-конференцію.

Детальніше про подію читайте за посиланням: https://bit.ly/3h7xbQC


0 коментарів

Залишити коментар

avatar