20 Квітня 2024, 07:56 | Реєстрація | Вхід
/ Театралізована презентація книги Ольги Анненко - 3 Вересня 2021

Театралізована презентація книги Ольги Анненко

Категорія: «Події»
Дата: 03 Вересня 2021 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Центр Леся Курбаса
Адреса: вул. Володимирська, 23-В
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 434


Відділ драматургічних проектів НЦТМ імені Леся Курбаса запрошує на презентацію книги Ольги Анненко «Перша». Вона складається з п’єс та оповідань, написаних авторкою протягом останніх шести років, зокрема «Ця бісова гірка правда», «Поцілунок Монро», «Вірогідності», «Іра», «Present Perfect», «У пошуках Колумба», «Божевільний із дому навпроти». 

Ольга Анненко навчалася в драматургічній майстерні Центру Курбаса «Лабіринт», проекті Неди Нежданої та Олександра Вітра, під час якої було написано один із текстів збірки. П’єси увійшли до лонг-листів конкурсів: Batumi International Monodrama Festival, «Євродрама», «Тиждень актуальної п’єси», Stories, «Амплуа», «ГаШоТю», «Липневий мед» та інші.

У рамках презентації – авторські читання фрагментів творів, а також показ вистави «Л або Н?» за новою п’єсою «Шевченко. Остання любов» в режисерській версії драматургині. Це експериментальна постановка, створена для фестивалю «ШеФест». Сценографія - Тетяни Гусєва-Ковтун. У виставі грають актори Остап Дзядек та Меланія Волотовська.

Ольга Анненко - театральна режисерка, сценаристка, драматургиня, авторка оповідань та інсценівок. Народилася в місті Часів-Яр, Донецької області. Закінчила КНУТКІТ імені І.Карпенка-Карого, спеціальність «режисура драматичного театру». Режисерка вистав «Поцілунок Монро», «Іра», «Solo VS Мія», «Сузір’я», «Листи в Севіл’ю», «Л або Н?».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar